Tuorein sisältö

The Avengers: uusia videoita ja innostuneita kriitikoita

13.04.2012 klo 15.35 | Luettu: 3725 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Avengers on pian teattereissa.

Ensi-ilta kutsuvieraille on ohi. Kriitikoilla ei ole lupa keskustella yksityiskohdista, mutta palaute on ollut positiivista. Monissa yhteyksissä on vihjattu, että elokuvalla on pieniä ongelmia matkan varrella, mutta loppuhuipennus on ylväintä ja eeppisintä Marvelia tähän mennessä. Leffaa on kuvailtu sekä hauskaksi että kiihkeäksi. 3D-ominaisuus on jälleen yhdentekevä.

Robert Downey Jr. hämmensi leffan nähneitä kertomalla, että yksi kohtaus on kuvaamatta. Myöhemmin asian ympärillä on kierrelty: väittämä on sekä kielletty että vahvistettu. Ensi-iltaan kuului perinteinen kohtaus lopputekstien jälkeen, joten kyse ei ole siitä.

Lopputekstikohtaus mahdollisesti alustaa suoraa jatko-osaa. Joss Whedon saattaa ohjata myös sen. Sankarien sooloseikkailut (Iron Man 3, Thor 2, Captain America 2) pyrkivät olemaan nimenomaan sooloseikkailuja. Tuottaja Kevin Feige on tuuminut, että Hulk saattaa pysytellä Avengers-leffojen vierailijana, vaikka uusi Hulk-leffa toki on mahdollinen.








Alla on vielä videota kulissien takaa. Lisää materiaalia löytyy täältä.



Lähde: Internet

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joseph Gordon-Levitt... Charlie Sheenin ura ... >

Keskustelut (2 viestiä)

hyvä_hyvä

13.04.2012 klo 19.17

Hulk elokuva on hankala. Ensimmäisessä oli draama kunnossa ja toiminta, mutta Hulk oli typerän näköinen... Muutenkin homma oli loppua kohden liian tervaista.

Incredible Hulk taaseen oli parempi ja Hulk näytti hyvältä. Harmittavasti homma kusi lippuluukuilla ja Norton aloitti Marvelin kanssa tappelun, koska elokuvasta olitiin tehty tyhmä.

Hulkin sooloilulle olisi kiva saada jatkoa, mutta hommassa pitäisi olla itua. Hulk ei ole vain raivoa, vaan esim Tohtori Hulk olisi hyvä tuoda esille. Mutta jos ei muuten, niin kyllä Hulk menee Kostajissakin...
lainaa
apinamies

13.04.2012 klo 21.15

miksi noin karvainen
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova