Tuorein sisältö

Runoa, rokkia ja rakkautta Raumanmeren rantakallioilla

17.04.2012 klo 00.36 | Luettu: 1477 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uusi Rock, runo & rakkaus -festivaali järjestetään lauantaina 21. heinäkuuta Fåfängan Paviljongin alueella, Raumanmeren rantakallioilla. Festivaalissa voi kokea elämyksiä eri taiteilijoiden välittäminä, hieman kuin 1960-luvun kukkaisvuosina, tuotuna tähän päivään. Pääosin akustisen tapahtuman estradeilta näkyy meri, festivaali kantaakin huolta myös ympäristöstä. Tapahtumassa nähdään ja kuullaan runoilijoita, kirjailijoita, näyttelijöitä, kuvataiteilijoita sekä tietysti lauluntekijöitä.

Estradilla nähdään keikkatauolta palaava Anna Puu yhdessä harvoista kesän festivaaliesiintymisistään, lavalle kitaransa kanssa nousee myös aikoinaan viisinkertaista platinaa myynyt Anssi Kela. Teosto-palkittu Jonna Tervomaa tuo mukanaan kitaristi Jussi Jaakonahon ja armoitettu kitarataituri TJ Saarinen lisää tapahtumaan folk-sävyjä. Clifters-yhtyeen nokkamiehenä tunnettu Jiri Nikkinen on yksi maamme arvostetuimmista Beatles-tulkitsijoista ja huikea The Beatles Tribute Band päättääkin kesäillan.

Nimikkorunoilijaksi on kutsuttu suosittu sanamaija Heli Laaksonen, merimiestarinoita kertoo puolestaan Tapio Koivukari, joka tunnetaan niin saaristolaisista kuin valaanpyytäjistä kertovista kirjoistaan. Tapahtuman juontaa näyttelijä Timo Julkunen ja alueella on myös Miikka Lappalaisen hymyilyttävä valokuvanäyttely. Festivaali avaa Rauman Pitsiviikon, samalla voikin tutustua myös Vanhan Rauman maailmanperintökohteeseen.

Festivaalialueen pääestradina toimii ulkolava, loppuillasta viihdytään perinteisen ja nostalgisen tanssilavan suojissa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Rautiaisen uusi... Pori Jazz kiinnostaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova