Tuorein sisältö

Hannibal Lecter saattaa syöpötellä seitsemän tuotantokautta

20.04.2012 klo 06.16 | Luettu: 2338 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hannibal on tuleva jännityssarja, joka kertoo legendaarisen kannibaalimurhaaja Hannibal Lecterin tarinan pidemmän kaavan mukaan kuin kirjat tai elokuvat.

Sarjan luoja Bryan Fuller (Pushing Daises, Heroes) ottaa kaiken irti kirjan Punainen lohikäärme tarjoamasta vähäisestä taustarinasta ensimmäisten tuotantokausien aikana. Katsojat saavat seurata Hannibalin "loiston päiviä", kun hän työskentelee yhteistyössä etsivä Will Grahamin kanssa, joka lopulta hänet vangitsee.

Fuller kuvailee tämän aikakauden Hannibalia riikinkukkomaiseksi. Hannibal ei ole selkeästi roisto. Katsoja tietää totuuden, joten sarjan tehtävä ei ole tätä korostaa. Rikosten tutkinta on aluksi sarjan idea - toinen tutkijoista sattumoisin on Lecter.

Sarjan erikoinen piirre on se, että jo ennen sen alkua tekijät suunnittelevat dramaattisia muutoksia. Ennen pitkää totuus paljastuu ja Hannibalin ja Grahamin ystävyys mutkistuu.

Jos asia on Fullerista kiinni, sarja kestää seitsemän tuotantokautta. Kirjojen tarinat käydään läpi pienin muutoksin.

Fuller suunnittelee myös uutta Me Hirviöt -sarjaa nimeltä Mockingbird Lane, sekä uutta Star Trek -sarjaa, joka tulee ajankohtaiseksi sitten kun uusi elokuvasarja tämän sallii.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saksalainen metalliv... V2.fi:n arvostelussa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova