Tuorein sisältö

Guillermo del Toro esittää: Veriset vääntäjät

03.05.2012 klo 15.15 | Luettu: 1726 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Bloody Benders on tuleva tositapahtumiin perustuva jännäri, joka sijoittuu lännenelokuvien maisemiin.

Isä, äiti, tytär ja poika Bender pitivät hotellia erämaassa Kansasin lähistöllä 1800-luvun lopulla. Jopa 20 sisään kirjautunutta asiakasta jätti kirjautumatta ulos. Asiakkaat ryöstettiin ja tapettiin, mutta Benderin perhettä ei koskaan rankaistu.

Adam Robitelin laatiman käsikirjoituksen on hankkinut tuottaja Guillermo del Toro tiimeineen. Del Toro kuvailee tarinaa brutaalin runolliseksi. Tuohon aikaan Yhdysvallat oli modernisoitumassa, mutta preerialla ihmiset matkasivat päiviä ja viikkoja tietämättä muusta maailmasta mitään. Mitään ei tapahdu, sitten tapahtuu murha - jonka jälkeen rauha ja hiljaisuus jälleen laskeutuvat. Elokuvassa yhdistyvät länkkäri, kauhu, jännitys ja romantiikka.

Del Toro auttaa Robitelia hiomaan käsikirjoitusta. Muilla asianomaisilla on kiire kuvata leffa, joten del Toro ei ehdi ohjata.

Del Toro on saanut kuvattua jättiläishirviöelokuvan Pacific Rim, jonka jälkituotannon kanssa vierähtää vielä tovi. Hän tahtoo yhä ohjata unelmaprojektinsa At the Mountains of Madness, jolle ei ole löytynyt rahoittajaa budjetista ja korkeasta ikärajasta johtuen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotkan Meripäivillä ... V2.fi:n arvostelussa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova