Tuorein sisältö

Prinssi Uljaat liittoutuvat

03.05.2012 klo 18.00 | Luettu: 1638 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Satujen ystävä. Muistatko prinssit Liam, Frederic, Duncan ja Gustav? Tietenkään et, sillä heidän nimiään ei koskaan mainita, vaikka he pelastivat Ruususen, Tuhkimon, Lumikin ja Rapunzelin. Kun prinsessat antavat prinsseille lähtöpassit, prinssien on liittouduttava ja pysäytettävä valtakuntia uhkaava salajuoni.

Fox Animation suunnittelee elokuvaa lasten romaanin The Hero’s Guide to Saving Your Kingdom pohjalta. Christopher Healyn esikoisteos julkaistiin toissapäivänä. Kirja on vauhdikas, hauska ja oivaltava ainakin markkinointimateriaalin mukaan. Sadut laitetaan uuteen uskoon. Taas.

Fox Animationin teatterielokuvia ovat Anastasia, Titan A.E. ja Kekseliäs kettu. Studio on parhaillaan laajentamassa. Useimmat 20th Century Foxin julkaisemat animaatiot kuten Ice Age -sarjan on luonut Blue Sky Studios.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi:n arvostelussa... Robert Pattinson kär... >

Keskustelut (1 viestiä)

JaskaKLA

04.05.2012 klo 09.33

Virkistävää, kun yleensä "sadut uuteen järjestykseen" leffat pyörivät poikatyttäprinsessojen ympärillä. En nyt tarkoita, että naishahmojen pitäisi olla avuttomia damsel in distress hahmoja, mutta silti kivaa, että kokeilee tällä rintamalla jotain uutta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova