Tuorein sisältö

Paramountilta Vielä yksi asia ennen kuin lähden

07.05.2012 klo 19.45 | Luettu: 1522 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Luovien otsikoiden vihaajat toivovat, että uutisten kirjoittaja painuisi henkilökohtaisesti hemmettiin, mikä ei valitettavasti ole uutisen aihe.

Paramount Pictures on ostanut isolla rahalla oikeudet Jonathan Tropperin romaaniin One Last Thing Before I Go, joka julkaistaan elokuussa. Elokuvaa suunnitellaan yhteistyössä J.J. Abramsin tuotantotalon Bad Robot kanssa. Tropper itse väsää käsikirjoituksen.

One Last Thing Before I Go kertoo keski-ikäisestä miehestä, joka alkaa hyväksyä, ettei elämä kulje niin kuin hän suunnitteli. Ex-vaimo on menossa naimisiin mukavan miehen kanssa. Teini-ikäinen tytär kertoo olevansa raskaana. Päähenkilö itse voi kuolla hetkellä millä hyvänsä, koska hän ei suostu menemään leikkaukseen. Kriisi lähentää rikkonaista perhettä, mistä johtuen he saattavat satuttaa toisiaan entistä pahemmin.

Kirjailija Tropper tekee tuloaan elävän kuvan maailmaan. Steven Spielberg tahtoi ohjata hänen kirjoittamansa miehestä ja kuvitellusta jäniksestä kertovan elokuvan Harvey, mutta vain jos Tom Hanks suostuu päärooliin, mikä ei onnistunut. Tropper kehittelee parhaillaan tv-sarjaa Banshee, joka kertoo sheriffiksi tekeytyvästä konnasta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bart Simpson tapaa k... LG:n Google TV tähtä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova