Tuorein sisältö

Pahatar Angelina Jolielle vastanäyttelijöitä

08.05.2012 klo 15.25 | Luettu: 3905 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Maleficent on Disneyn näytelty fantasiaelokuva, joka kertoo Prinsessa Ruususen tarinan Maleficentin eli Pahattaren näkökulmasta. Maleficent / Pahatar on tuttu nimenomaan Disneyn piirroselokuvasta. Häntä näyttelee Angelina Jolie. Ruususeksi eli Auroraksi on kiinnitetty Elle Fanning (Super 8, Koti eläintarhassa).

Kuvaukset alkavat ensi kuussa. Näyttelijäkaartia viimeistellään. Mukana ovat ovat Imelda Staunton (Harry Potter -sarjan Dolores Pimento), Miranda Richardson (Damage, Tom & Viv), Kenneth Cranham (Valkyrie, Hellraiser II), Sam Riley (Control), Lesley Manville (Vuosi elämästä) ja Sharlto Copley (District 9, The A-Team)

Staunton ja Manville näyttelevät Ruususesta huolehtivia fantasiaolentoja, jotka luultavasti ovat keijukaisia, eivätkä haltijattaria. Uutislähde kuvaa heitä sanalla "pixie" ja mainitsee, että alkuperäisessä tarinassa Ruususesta huolehti kolme "fairy":a.

Pahatar on fairy / haltija. Richardson näyttelee hänen tätiään, haltijakuningatar Ullaa, joka ei pidä sukulaisestaan.

Cranham näyttelee ihmiskuningasta, joka haluaa valloittaa haltijoiden maat. Copley on ihmiskuninkaan äpärä: puoliksi ihminen ja puoliksi haltija.

Riley näyttelee Pahattaren korppia, jolla on myös ihmismuoto.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leffalistalla Tim Bu... Simon Pegg pelkää ai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova