Tuorein sisältö

"Die Hard Valkoisessa talossa" -kisa kiihtyy

09.05.2012 klo 18.30 | Luettu: 2359 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

White House Down ja Olympus Has Fallen ovat tulevia toimintajännäreitä, jotka julkistettiin samaan aikaan. Molempia kuvaillaan samoilla sanoilla: "Die Hard Valkoisessa talossa". Yhden miehen on pelastettava Valkoisen talon väki terroristeilta.

Olympus Has Fallen on vaihtanut nimensä: uusi nimi on White House Taken.

Myös White House Down pistää pökköä pesään. Ohjaaja Roland Emmerichin tieteiselokuvan Singularity oli määrä saapua teattereihin 1. marraskuuta 2013. Emmerich ohjaakin ensimmäisenä White House Downin, jolle samainen päivämäärä on nyt varattu.

White House Downin etsiessä näyttelijöitä, White House Taken etsii vielä levittäjää yhteistyökumppaniksi. White House Takenin ohjaa Antoine Fuqua ja sitä tähdittää Gerard Butler.

Kuka kopioi ketä? Taken / Olympus nousi uutisotsikoihin aiemmin. Toisaalta Sony maksoi Downin käsikirjoituksesta huikeat 3 miljoonaa dollaria: selkeästi uskoen projektiinsa.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Man 3 vaihtaa (... Taskukokoinen poltto... >

Keskustelut (1 viestiä)

Venomity

Rekisteröitynyt 16.05.2009

09.05.2012 klo 20.45

Olikohan nyt fiksua vaihtaa nimi tuosta Olympuksesta tuohon White House Takeniin? Nyt sekoittuvat aivan liian helposti nuo kaksi keskenään + suotta katsojia johdetaan harhaan kun ei aina välttämättä muista kummasta puhutaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova