Tuorein sisältö

Dave Mustaine pahoittelee haikailuaan Metallican jannujen suuntaan

14.05.2012 klo 00.05 | Luettu: 5192 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin päämies Dave Mustaine mainitsi taannoin ideastaan "superbändistä", jossa soittaisivat Mustainen lisäksi Megadeth-basisti David Ellefson sekä Metallican James Hetfield ja Lars Ulrich.

Hetfield ehti jo ampua alas Mustainen "päiväunelmat" kommentilla "crazy talk".

- Mustaine on paremmassa kunnossa, hän on nykyään vähemmän katkera ihminen. Mutta, luen erilaisia juttuja Mustainen sanomisista. Kaikenlaista hullua tyyliin että jammailemme yhdessä ja suunnittelemme albumia - "hold on". Tämän Mustainen me haluaisimme juuri unohtaa - siis suurisuun joka vain paikuttaa suutaan.

- Mustaine on vakuuttava puhuessaan noita juttuja. Hän ei paljoa ajattele sanomisiaan etukäteen.

Mustaine on hiljattain pahoitellut puheitaan. Hän kertoo lähettäneensä Hetfieldille pahoitteluviestin tyyliin "en mainitse asiaa enää koskaan".

Mustainen mukaan aluksi koko juttu lähti kohteliaisuutena mutta sen jälkeen tarina on mennyt suuntaan ja toiseen.

- Alunperin halusin vain osoittaa heille, että kaipaan Metallican jannuja ja soittamista heidän kanssaan. Jos he eivät tunne samoin, ymmärrän kyllä. Arvostan siitä huolimatta Jamesia. Jos hän ei enää halua soittaa kanssani, ok. Se mitä sanoin, oli lähinnä toive - en suinkaan väittänyt sellaisen olevan suunnitelmissa. Koska näyttää, ettei se (=yhdessä soittaminen) ole toteutumassa, antaa olla. Pyyhin sen pois tekemättä olevien asioiden listaltani.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi AC/DC-albumi va... Porispere-liput myyd... >

Keskustelut (7 viestiä)

Trollinaattori

14.05.2012 klo 00.14 15 tykkää tästä

Toimittajalla on tainnut sattua virhe, koska termit "Lars Ulrich" ja "superbändi" esiintyvät samassa lauseessa.

lainaa
juna

14.05.2012 klo 00.20 4 tykkää tästä

Lars ulrich svengaa kuin sähkökiuas - vanha pohjois-pohjammaalainen sanonta
lainaa
mogvisti

Rekisteröitynyt 12.04.2007

14.05.2012 klo 00.39 5 tykkää tästä

Hetfield ampuu nämä ideat alas sen takia, ettei osaa soittaa paskaakaan. Jos tällä "superkokoonpanolla" tehtäisiin yhtään levyä, niin tod. näk. jokaisen riffin olisi ideoinut Mustaine.

Todisteena puhukoon koko Lulu albumi ja Beyond Magnetic- EP.. :D
lainaa
damaged

14.05.2012 klo 11.26

helvetin hyvä juttu, musamaailman katkerin valittaja koko mustaine! kuvittelee varmaa jollaa tasol vieläki soittavasa metallicas HAH
lainaa
niinjos

14.05.2012 klo 14.41 1 tykkää tästä

damaged kirjoitti:
helvetin hyvä juttu, musamaailman katkerin valittaja koko mustaine! kuvittelee varmaa jollaa tasol vieläki soittavasa metallicas HAH

Oot kai trolli, tai katkera Metallica fani. Mielestäni on säälittävää lietsoa tota Mustaine on katkera paska -juttua. Mustaine itekin sen sanoi taannoin, että jos yhdessä kiertueella olo ja soittaminen ei riitä, niin pitäskö hommata lapsi Hetfieldin kanssa ennen kun porukka uskoo että välit on hyvät.

Mut yks asia on fakta, Ulrich kusee ja pahasti, Hetfield vois hieman potkia sitä persuksille. Niin ja itse uutiseen, Mustaine vastasi kohteliaasti tohon Hetfieldin sanomaan, jonka vois ottaa aika pahalla.
lainaa
Turhaa

14.05.2012 klo 17.23

Turhaa haaskata energiaa tuon iänikuisen vanhan asian vatvomiseen, sillä ei Mustosen omissakaan meriiteissä ole mitään hävettävää. Päinvastoin. Levyt tekevät kauppansa, keikat myyvät, eikä varmasti lopu leipä pöydästä, kunhan ei hörhöile rahojaan huumeisiin.
lainaa
musakriitikko

14.05.2012 klo 22.42

Ihan sama, kumpikin on täyttä paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova