Tuorein sisältö

Jon Hamm vie Intiasta heittokädet

14.05.2012 klo 09.45 | Luettu: 1289 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mad Men -tähti Jon Hamm tähdittää tositapahtumiin perustuvaa baseball-leffaa Million Dollar Arm. Hamm näyttelee urheiluagenttia, joka hoksasi, kuinka samankaltaisia ovat kriketissä ja baseballissa tarvittavat taidot.

Mies läksi Intiaan ja järjesti tosi-tv-ohjelman Million Dollar Arm. 40 000 hakijan joukosta löytyi kaksi nuortamiestä, Rinku Singh ja Dinesh Patel, jotka lähtivät tekemään ammattilaisuraa Yhdysvaltoihin.

Aiemmin kumpikaan pelaaja ei ollut matkustanut pientä kyläänsä kauemmas. Baseballin sääntöjen ohella englannin kielen ja amerikkalaisen kulttuurin opettelu oli haastavaa.

Menestyneen managerointidraaman Moneyball vanavedessä on julkistettu useita korkean profiilin elokuvia, jotka kertovat miehistä baseball-tähtien takana. Clint Eastwood ja Amy Adams tähdittävät eläköityneestä kykyjenetsijästä kertovaa draamaa Trouble With the Curve. Harrison Ford nähdään tositapahtumia kuvaavassa draamassa 42, joka kertoo ensimmäisestä tummaihoisesta pääsarjan pelaajasta ja hänen löytäjistään.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vince Vaughn siittää... Smurffit 3 julkistet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova