Tuorein sisältö

The Crash teki virallisen homovideon

04.11.2007 klo 23.09 | Luettu: 8930 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen homoin musiikkivideo on valittu. Lesbo- ja homoelokuviin keskittyvän Vinokino-festivaalin yhteydessä annettu kunniamaininta julkistettiin lauantaina Helsingissä järjestetyssä Vinoraati-tapahtumassa. Voittajaksi nousi Tommi Pietiläisen The Crashin Sugared-biisiin ohjaama video.

Suomalaisten musiikkivideoiden gay-asennetta olivat arvioimassa Njassa, Silvia Modig, Mikael Hytönen ja Mickan Kinnari. Arvioitavana olivat mm. Jenni Vartiaisen, Jari Sillanpään, Ultra Bran ja Cristal Snow?n videot.

Misko Ihon Cristal Snow?n Pump It Up-kappaleen video ylsi The Crashin kanssa tasapisteisiin, mutta yleisön vaatimuksesta Sugared valittiin Suomen homoimmaksi musiikkivideoksi.

Raadin lopullisissa valintaperusteluissa todettiin vuoden 2006 drag-artistiksikin valitun Cristal Snow?n tekevän rohkeasti omaa juttuaan, minkä vuoksi artisti ansaitsee kiitosta ja kannatusta homoasiaa edistävänä omaperäisenä taiteilijana. The Crashin jo vuonna 1999 julkaistua Sugared-kappaleen tennisvideota kiiteltiin aikaansa edellä olevaksi ja vielä tänäkin päivänä toimivaksi taideteokseksi.

Lähde HS

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ismo Alanko edelleen... Are räppäsi itsensä ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Satupekka

05.11.2007 klo 01.13

häh? Mihin jäi Teuvo Lomanin - Helsinki City boy
lainaa
Essi

12.11.2007 klo 14.24

Joo, nyt Teemu Brunila voikin sanoa, jos joku sanoo esim. mä oonkin voittanut niin ja niin paljon palkintoja, että mun musavideo onkin voittanu suomen homoimman musiikkivideon pestin!!:)


THE CRASH ON PARAS!!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova