Tuorein sisältö

Useat euroviisusivustot hakkerien aggression kohteena

18.05.2012 klo 00.14 | Luettu: 1785 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Useat kansainväliset sekä azerbaidžanilaiset euroviisusivustot joutuivat hakkerihyökkäysten kohteeksi torstaiaamuna. Esctoday.com -sivuston hakkerit onnistuivat tuhoamaan kokonaan ja 12 toimintavuoden aikana kertyneen materiaalin palautus tulee kestämään jonkin aikaa. Myös viralliset Eurovision.tv ja Eurovision.az sivustot olivat hyökkäysten kohteena. Useat fanisivustot ovat myös raportoineet palvelunestohyökkäyksistä.

Hakkerit jättivät esctoday.com -sivustolle alla olevan kuvan, jonka azerinkielinen teksti kuuluu suomeksi vapaasti käännettynä: "Mitä homot tuovat Azerbaidžaniin? Miten on Azerbaidžanin perheiden tilanne gay priden jälkeen? Moraalittomilla ja eläinten näköisille homoilla ei ole sijaa Azerbaidžanissa. Pahuudella ei ole sijaa tässä maassa, me maalaamme sinisellä ja punaisella verellä".

Azerbaidžanilaislähteet ovat jo syyttäneet hyökkäyksestä eteläistä naapurimaata Irania. Tekstin väitetään myöskin olevan huonoa tai ulkomaalaisen tekemää. Iranin väestöstä neljäsosa on etnisiä azerbaidžanilaisia ja maassa on jo jonkun aikaa ollut kuohuntaa Azerbaidžania vastaan, jonka on väitetty sallivan gay pride-marssin Euroviisujen aikaan. Mitään suunnitelmia gay priden järjestämiseksi ei Bakun gay-aktivisteilla kuitenkaan ole ollut.

Erinäiset äärimuslimiryhmät ovat toistuvasti uhanneet häiritä Eurovision Laulukilpailua ja siihen osallistuvia artisteja sekä yleisön jäseniä kaikin keinoin internet-viesteissä.



(Lähde Viisukuppila.fi)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Armotonta jännitystä... Van Halenin kiertue ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

18.05.2012 klo 03.58

Toivottavasti kuolevat AIDS:iin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova