Tuorein sisältö

Milla Jovovich sai tyttölapsen, Blanchett ja Aguilera raskaana

05.11.2007 klo 09.26 | Luettu: 1393 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Näyttelijä Milla Jovovich synnytti lauantaina esikoisensa. Ever nimekseen saanut tyttölapsi putkahti maailmaan Cedars-Sinai Medical Centerissä, Los Angelesissa.

31-vuotias Ukrainalaissyntyinen Jovovich tunnetaan näyttelijänä muiden muassa Resident Evileistä ja Fifth Element -elokuvasta. Milla on kunnostautunut myös laulajana. Lapsen isä on englantilainen elokuvantekijä Paul W.S. Anderson, joka ohjasi Resident Evilin, sekä tuotti sen kaksi jatko-osaa.

Myös muut tähdet sikiävät. Oscar-palkittu näyttelijä Cate Blanchett ja pop-tähti Christina Aguilera ovat ilmoittaneet olevansa virallisesti raskaana. Blanchett odottaa lapsensa syntyvän huhtikuussa ja on luonnollisestikin asiasta hyvin innoissaan.

Aguileran äitiys taas alkaa ensi vuoden alkupuolella. Christina on kertonut haluavansa olla työskentelevä äippä, joka lapsenhoidon ohessa luo myös uraansa. 26-vuotiaan popparin mies, niin ikään musiikin parissa työskentelevä Jordan Bratman on aivan innoissaan tulokkaasta ja tukee Christinaa raskausaikana kaikin tavoin.

38-vuotiaalle Blanchettille tuleva lapsi ei ole suinkaan ensimmäinen. Catella on jo ennestään viisi- ja kolmevuotiaat pojat hänen miehensä Andrew Uptonin kanssa.

Lähde: Reuters, BBC

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Are räppäsi itsensä ... Nightwish lähetti Am... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova