Tuorein sisältö

Ilosaarirock tiedottaa Suvitansseista, RokIt-kisasta ja majoituksesta

18.05.2012 klo 12.40 | Luettu: 1212 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joensuun Ilosaarirock jatkaa ravintola Kerubissa viimevuotista suosittua Ilosaaren Suvitanssit -klubifestivaalia tänäkin vuonna. Rokkiviikon tiistaista torstaihin Kerubissa esiintyvät ikärajattomilla ja ilmaisilla keikoilla Ukkosmaine, Raappana ja Olavi Uusivirta. Näille artisteille etsitään lämppäribändejä valtakunnallisen kilpailun merkeissä. Jos sinulla tai kaverillasi on yhtye joka mielii keikalle, lue lisää täältä.

Festivaaliviikonlopun aikana Ilosaarirockin virallisislla klubeilla Kerubissa soittavat mm. Zebra & Snake, Yournalist, Black Magic Six ja Jaakko & Jay. Klubien lippujen hinnat neljä euroa kappale.

Myös perinteinen RokIt-kisa on finaalivaiheessa. Keskiviikkona 30.5. Kerubissa yleisö voi päättää mikä neljästä finalistista on Ilosaarirock-keikan ansainnut. Tutustu yhtyeisiin ja lue lisää täältä.

Festarin majoitus kannattaa hoitaa myös nopeasti kuntoon. Voit varata Ilosaarirockin Ravi- ja Niittyleirinnän sekä koulumajoituksen ennakkoon. Ennakkoon varaajille majoitushinta on edullisempi kuin portilta ostettuna. Ennakkovarausaika päättyy 5.7., laskulla maksettaessa 30.6.2012. Lisäinfoa Ilosaaren majoituksesta täältä

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordin naama ja ääni... Mailja Vilkkumaa Vii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova