Tuorein sisältö

Black Sabbath -sotku paisuu, mykkäkoulua riittänyt jo alkuvuodesta!

22.05.2012 klo 00.05 | Luettu: 2599 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Black Sabbathin alkuperäisen miehistön välinen säätäminen alkaa mennä ja saippuaoopperan puolelle. Jokin aikaa sitten rumpali Bill Ward julkisti päätöksensä jättää väliin alkuperäisen Sabbath-kokoonpanon keikat (V2.fi-uutinen). Wardin mielestä hänelle tarjottu sopimus ei ollut riittävän hyvä ja hänen panostaan ei katsottu riittävän merkittäväksi.

Basisti Geezer Butler on myös ehtinyt kommentoimaan asiaa. Butler kertoo Wardin päätöksen tulleen yllätyksenä. Ward ei missään vaiheessa vuodattanut tuntojaan bändin suuntaan mutta Butler myöntääkin neuvotteluiden käydyn lakimiesten voimin.

Butler väittää Wardin pyytäneen Downloadin festarikeikasta "epärealistista" palkkiota, ottaen huomioon ettei keikasta jäisi kenenkään käteen juuri mitään.

Butler irvailee myös Wardin suuntaan Birminghamin keikasta. Bändi päätti soittaa "lämmittelynä" hyväntekeväisyyskeikan Birminghamissa, rummuissa Tommy Cluefetos. Ward oli pyydetty mukaan pariin biisiin mutta mies oli ihmetellyt, miksi häntä vaadittiin soittamaan ilmaiseksi - no, koska kyseessä on hyväntekeväisyyskeikka. (Keikka soitettiin viime lauantaina).

Tuoreessa viestissään Ward toteaa Sabbathin jäsenten lopettaneen yhteydenpidon jo alkuvuodesta. Tony Iommi tosin lähetti "mukavan" kirjeen Wardin syntymäpäivänä. Muista herroista Ward ei ole kuullut sanaakaan, Geezer lopetti yhteydenpidon helmikuussa Wardin "hankalan kysymyksen" jälkeen.

Ward toteaa Download-keikan palkkion suhteen jo suostuneensa pienempään korvaukseen mutta sopimuksessa oli muita kohtia, joita rumpali ei voinut hyväksyä.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sandra Bullockista j... Stratovarius julkais... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sabbath4ever

22.05.2012 klo 08.02 1 tykkää tästä

Tää on FARSSI!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova