Tuorein sisältö

Amorphis-kitaristin historiallisia nauhoja julkaistaan uudelleen

23.05.2012 klo 09.24 | Luettu: 1465 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Svart Records julkaisee ääniä haudan takaa – 20-vuotta sitten lopettaneen Abhorrence –yhtyeen jäämistö julkaistaan ensi kertaa yhdessä paketissa.

Pääkaupunkiseudulla vaikuttaneen Abhorrence-yhtyeen hengentuotokset on onnistuttu kokoamaan julkaisukelpoiseen kuosiin. Parhaiten orkesteri tunnetaan maailmalla siitä, että yhtyeen perustajajäsen Tomi Koivusaari aloitti Abhorrencen päätyttyä Amorphis-nimisen orkesterin, jonka kalevalainen kuolometalli on ollut maailmalla kysyttyä tavaraa jo 20 vuotta.

Kuuluisasta seuraajastaan huolimatta Abhorrence ennätti hieman yli vuoden mittaisena elinaikanaan nostattaa ennennäkemättömiä aaltoja halki globaalien death metal -piirien. Yhtye ei ehtinyt julkaista kuin Vulgar Necrolatry -demon sekä nimeään kantaneen seitsentuumaisen EP-levyn, mutta sen nimi oli nopeasti intohimoisten harrastajien huulilla. Perimätiedon mukaan amerikkalaisen suuryhtiön Relapse Recordsin johtaja suostui levytyssopimukseen Amorphisin kanssa vain sillä ehdolla, että he levyttävät Abhorrencen demon nimikappaleen uudestaan - kuten sitten tapahtuikin.

Svart Recordsin nyt julkaisema Completely Vulgar -kokoelma sisältää sekä Vulgar Necrolatry -demon, EP-levyn että myös puolituntisen livetallenteen Turusta vuodelta 1990.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen viisukisa hyy... Apple jälleen maailm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova