Tuorein sisältö

Kolmas Lumikki-elokuva peruttu

23.05.2012 klo 14.13 | Luettu: 9682 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Koko perheen Lumikki-komedia Kerro, kerro kuvastin pyörii vielä muutamissa teattereissa. Tuloaan tekee synkkä toimintaseikkailu Lumikki ja metsästäjä.

Disney on perunut oman näytellyn Lumikkinsa, jota studio suunnitteli jo ennen mainittujen kilpasiskosten julkistamista. Elokuvasta on puhuttu vuosien varrella kaikenlaista. Tuorein työnimi oli The Order of the Seven ja elokuvan oli määrä kertoa nuoresta naisesta, jota "seitsemän kansainvälisen soturin joukko" auttaa 1800-luvulla Hong Kongissa. Tarinaan kuului ilkeä äitipuoli ja niin edelleen, mutta tiettävästi Lumikki-viittauksia karsittiin loppuvaiheessa.

Sisäpiirilähteiden mukaan olennaisin syy peruutukseen on John Carter, joka floppasi kipeästi. Disney yrittää vältellä epävarmoja jättibudjetin tuotantoja. John Carterin jälkeen merkittävä studiopomo Rich Ross erosi (tai erotettiin), eikä korvaajaa ole nimetty. The Order of the Seven oli Rossin projekteja.

Saoirse Ronanin oli määrä näytellä Lumikkia tai "Lumikkia".

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskan jatkoklubien ... Kosteita ja koleita ... >

Keskustelut (1 viestiä)

slartibartfast

23.05.2012 klo 21.38

Itse pidin John Carterista, mukava seikkailuelokuva. En ymmärrä mistä johtuu kyseiseen elokuvaan kohdistuva negatiivinen kritiikki.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova