Tuorein sisältö

Iron Maiden valtaa Olympiastadionin heinäkuussa

05.11.2007 klo 12.18 | Luettu: 3180 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Heavy metalin legenda Iron Maiden tekee ensi kesänä suurimman pohjoismaissa nähdyn kirtueen. Somewhere Back In Time – World Tour 08 pysähtyy myös Suomessa, Helsingin Olympiastadionilla 18 .heinäkuuta. Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa maanantaina 12. marraskuuta klo 9.00.


Bändin basistin Steve Harrisin mukaan Maidenillä ja pohjolan ihmisillä on erittäin ainutlaatuinen side toisiinsa.

- Ehkä Eddiellä todellakin virtaa viikinkiverta suonissaan, basisti aprikoi.

- Viime kiertueella aloitimme konsertin esittelemällä uuden albumimme A Matter of Life and Death kokonaisuudessaan. Ajattelimme tarvitsevamme haastetta ja se osoittautui oikeaksi päätökseksi. Faneillemme saattaa kuitenkin olla raskasta soittaessamme niin paljon uutta materiaalia ja arvostimme syvästi sitä mielettömän hienoa vastaanottoa jonka saimme. Arvelenkin, että nyt on takaisinmaksun aika. On mahtavaa käyttää tulevan Live After Deathin DVD:n julkaisun puitteita ja tehdä 80-luvun show. Meistä on suunnattoman mielekästä vaihtaa näkökulmia biiseihin joita soitamme kiertueilla, pitääksemme sen tuoreena ja kiinnostavana sekä bändille että faneille. Mielestäni Powerslave oli uskomaton show Egypti-teemoineen ja odotan näkeväni sen uudelleen, Steve jatkaa.

Kiertueen ajan Iron Maiden, kiertuehenkilökunta ja 12 tonnia varusteita matkaavat kaupungista toiseen juuri Maidenille räätälöidyllä Boeing 757 -lentokoneella. Lentokapteenina toimii Astraeus Airlinen Kapteeni Bruce Dickinson.

Edellisen kerran Suomessa keikkaillessaan vuonna 2006, yhtye esiintyi kolmen loppuunmyydyn konsertin aikana yli 31 600 fanille.

V2.fi | Jouni Hirn
< Ajattaran joulu pure... Duran Duran-laulaja ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

05.11.2007 klo 13.18

Jotkut sanovat ettei iron maiden myy Metallican tapaan hetkessä loppuun, totta helvetissä myy. Iron Maiden on paljon kulttimaisempi bändi suomessa ja faneille lähes jokainen juttu on Must-have kamaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova