Tuorein sisältö

Tivoli Audion radiot saivat Bluetoothin

24.05.2012 klo 14.45 | Luettu: 1903 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Tivoli Audion suunnittelemat minimalistiset Model One ja PAL -designradiot ovat jatkossa varustettu Bluetooth 2.1 -yhteyksillä. Käytännössä tämä mahdollistaa musiikin langattoman toistamisen Tivoli Audion laitteiden kautta. Vanhemman sukupolven radiomalleihin on saatavilla myös erillinen BluCon-vastaanotin noin 150 dollarin hintaan.

Tivoli Audio laajentaa toimenkuvaansa Applen iOS-käyttöjärjestelmällä varustetuille laitteille suunnatulla Tivoli Radio -sovelluksella, joka on suunniteltu yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Yksinkertaisuuden kääntöpuolena on 100 suosituimman radiokanavan valikoima, joiden ulkopuolelle jääviä kanavia ei sovelluksella voi kuunnella. Suosituimmat kanavat päivittyvät kuuntelijoiden tottumusten perusteella.

Yrityksen toinen uusi aluevaltaus on kuulokkeissa. Tivoli Audion Radio Silenz -kuulokkeet ovat nimensä mukaisesti aktiivisesti melua vaimentavat kuulokkeet, jotka saavat virtansa yhdestä AAA-paristosta. Kuulokkeet tulevat myyntiin kesäkuussa noin 160 dollarin hintaan.

Asiasta uutisoi Dvice.


V2.fi | Samuel Kohtala
< Aerosmith julkaisee ... iRig Mix on aloittel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova