Tuorein sisältö

Iron Skylle jatkoa; tekijät myös tappavat Hitlerin

24.05.2012 klo 17.45 | Luettu: 2067 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pari kuukautta sitten julkistettiin brittielokuva I Killed Adolf Hitler, joka perustuu norjalaisen taiteilijan Jasonin sarjakuvaan. Sarjakuvassa palkkamurhaaja matkustaa ajassa tappaakseen Hitlerin. Homma mutkistuu, kun Hitler karkaa tulevaisuuteen ja palkkamurhaaja jumittuu menneisyyteen. Sarjakuvassa hahmot ovat eläimiä. Elokuva käyttää näyttelijöitä.

Leffa on löytänyt ohjaajan ja muita yhteistyökumppaneita Suomesta: Iron Skyn ohjaaja Timo Vuorensola ja tuotantotalo Blind Spot Pictures tarttuvat haasteeseen.

Saksalaisnäyttelijä Udo Kier neuvottelee roolista. Hän esiintyi myös Iron Skyssä.

Kuvaukset alkavat ensi vuonna. Budjetti on isompi kuin Iron Skyn, joka maksoi 7,5 miljoonaa euroa. Hitler tulee olemaan Klonkun tapainen digitaalihahmo: uskottava sellainen, lupailee Vuorensola.

Blind Spot Pictures suunnittelee myös kolmiosaista sarjaa, joka kertoo kuinka Iron Skyn natsit päätyivät kuuhun, sekä elokuvaa Iron Sky II.

Vuorensola ei tarkoituksella tee pelkkiä natsielokuvia. Hän on huomauttanut, että onhan myös Steven Spielberg käsitellyt aihetta useilla eri tavoilla.

Lähde: Screen Daily

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< G.I. Joe 2 siirretti... Shadow of the Coloss... >

Keskustelut (1 viestiä)

HeDuXe

Rekisteröitynyt 12.01.2011

24.05.2012 klo 19.44 1 tykkää tästä

Back to the future.. From the future?

Iron Sky ei mielestäni kaipaa jatkoa, sillä tarinasta ei jäänyt mitään kysyttävää. Hassut läpät kelpaavat, mutta jos samasta jatketaan tai samaa pohjustetaan, saattaa edessä olla lisää puolikuivaa tarinaa. Vitsien takiahan sitäkin katsottiin, ja välillä naurettiinkin.

Toivottavasti Vuorensola onnistuu projektissaan.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova