Tuorein sisältö

Lego Hero Factory näytellyksi leffaksi

25.05.2012 klo 14.45 | Luettu: 3126 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Universal Pictures, jonka Laivanupotukseen perustuva Battleship on vuoden floppeja, on hankkinut oikeudet Hero Factory -palikoihin. Hero Factory on tuoteperhe, jonka Lego kehitti hylättyään Bionicle-sarjan: molemmissa brändeissä on kyse taistelevista roboteista.

Tieteisjatko-osan Predators kirjoittajat Michael Finch & Alex Litvak vastaavat käsikirjoituksesta. Hero Factorylla on valmis mytologia (toisin kuin Laivanupotuksella), joten pojilla on mitä työstää. Tarina kertoo roboteista, jotka on luotu kaukaisella planeetalla, jotta koko galaksia uhkaava pahuus pysyisi kurissa. Hero Factory tulee olemaan näytelty elokuva.

Suunnitteilla on myös tietokoneanimaatio, joka perustuu legopalikoihin: ihan vain yleisesti legoihin. Sitä suunnittelee ohjaajapari, joka vastasi animaatiosta Poutapilviä ja lihapullakuuroja ja komediasta 21 Jump Street.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rupert Grintille kak... Rankempi traileri va... >

Keskustelut (3 viestiä)

pthon

25.05.2012 klo 15.39

kumpa bionicle-elokuvat olisi toteutettu visuaalisesti samalla lailla kuin battleship. ettei mikään Ankan tahtiin ohjelman taidottomat tekijät olisi olleet vastuussa bionicle-elokuvien toteutuksesta.
lainaa
lisseeroskaatulee

25.05.2012 klo 15.58

Battleshipistä ei kannata ottaa mallia mihinkään. Paitsi lautapeliin
lainaa
Viltsu

25.05.2012 klo 17.40 1 tykkää tästä

Parin vuoden päästä tulee uutinen että: Hero Factory Elokuva lopetettu. Näinhän siinä aina käy :(
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova