Tuorein sisältö

Metallisuosikin nokkamies jätti Twitterin, miksi ihmeessä!

29.05.2012 klo 07.00 | Luettu: 1803 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Amerikkalaisen metallisuosikki Lamb Of Godin nokkamies Randy Blythe on vastannut Intiassa kaikkia metallifaneja polttelevaan kysymykseen - miksi rokkari hylkäsi Twitterin?

- Miksi peruin Twitter-tilini? Koska Twitter on täynnä idiootteja. Sosiaalisia kanavia voi käyttää hyvään tarkoitukseen, kuten esimerkiksi rahan keräämiseen syöpäsairauksien tutkimukseen.

- Aluksi oli hauskaa kommunikoida suoraan fanien kanssa. Jotain 35 000 fania seurasi hulluja kirjoituksiani. Homma paisui kuitenkin liian suureksi. Sanomisiani vääristeltiin ja ymmärrettiin väärin - ja meikäläläinen oli todellakin armottoman rehellinen. Mielestäni osa ihmisistä käyttäytyy verkossa eri lailla kuin normaalissa arkielämässä. Porukka käyttäytyy nimettömyyden suojissa karkeasti ja hävyttömästi. Verkossa sanotaan asioita, joita he eivät koskaan sanoisi kasvotusten. Meikäläinen sanoo samat asiat netissä kuin kasvotusten. Kaikki eivät pidä siitä, jos sanon heidän käyttäytyvän kuin kusipäät. Kuitenkin teen niin ja se harmittaa monia. Kyllästyin riitelemään tuollaisten tyyppien kanssa.

- Kommunikointi suoraan fanien kanssa, se oli Twitterin "juttu". Minäkin olin vain yksi tyypeistä. Sitten porukka alkoi käyttäytyä töykeästi. Meikäläinen kyllästyi, lisäksi tuhlasin siihen aivan liikaa aikaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viisuvoittaja Loreen... Paula Koivuniemi ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova