Tuorein sisältö

Summer Sound Festivalin ohjelma valmis

31.05.2012 klo 00.15 | Luettu: 2526 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pohjoisen Euroopan suurin elektronisen musiikin festivaali valtaa Helsingin Messukeskuksen lähialueineen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna

Helsingin Messukeskuksessa ja sen ympäristössä 27.-29. heinäkuuta juhlittavan Summer Sound Festivalin ohjelma on valmis. Festivaalin viimeiset kiinnitykset ovat "Levels" -hitistä tunnettu ruotsalaisen tanssimusiikin supertähti Avicii, sekä miljoonia levyjä myyneen house-musiikin superyhtyeen, Swedish House Mafian johtohahmo Axwell. Näiden lisäksi festivaalilla esiintyvät muun muassa maailman suosituimmat trance-DJ:t Tiësto ja Armin van Buuren, house-legenda Todd Terry, sekä modernin housen kärkinimet Fedde le Grand ja Hardwell.

Viime vuonna Helsingin Suvilahdessa ensimmäistä kertaa järjestetty Summer Sound myytiin loppuun jo ennakkoon. Tapahtumapaikaksi vaihtuva Helsingin Messukeskus ja sen yhteyteen rakennettava kookas festivaali-alue nostavat tapahtuman yleisökapasiteettia viimevuotisesta huomattavasti. Uuden tapahtumapaikan myötä myös yleisön viihtyvyys nousee uudelle tasolle. Samalla myös liikenneyhteydet paranevat.

Festivaalin päiväkohtaiset liput on jo myyty lähes loppuun...

www.summersound.fi

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuninkaan puheen ohj... Slash kärjen tuntuma... >

Keskustelut (1 viestiä)

ASDASDASD

31.05.2012 klo 15.09

Avicii, Axwell, Tiësto, Armin van Buuren, Todd Terry, Fedde le Grand, Hardwell.....

Ja oon menossa johonkin per***een weekend festivaalille kuuntelemaan skrillexiä voihan viddu !!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova