Tuorein sisältö

Iron Man 3:n roistokuviot selvillä?

31.05.2012 klo 11.11 | Luettu: 2672 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yleensä oikeassa oleva, joskus harhateille eksynyt Latino Review väittää olevansa varma siitä, mitä Iron Man kohtaa kolmannessa omassa elokuvassaan.

Sivuston mukaan Ben Kingsley näyttelee Iron Manin arkkivihollista Mandariinia, joka ei ole merkittävin pahis, vaan taustavaikuttaja. Mandariini tekee yhteistyötä Guy Pearcen näyttelemän tiedemiehen Aldrich Killianin kanssa. Killian on mies nanoteknologiaan perustuvan virusuhan takana. Killianilla on "armeija", jonka koosta ei ole tietoa.

Latino Review spekuloi, että aiemmin mainitut roistohahmot Coldblood-7 ja Firepower eivät muistuta sarjakuvaversioitaan, vaan ovat Killianin kätyreille annettuja nimiä. Sivusto on toisaalta kuullut epämääräisen huhun, jonka mukaan "kaksoset" avustavat Mandariinia.

Tekijät ovat kieltäneet Mandariinin läsnäolon. Latino Review muistuttaa, ettei Marvel ole aiemminkaan tahtonut myöntää tiettyjä asioita, kuten sitä, että Loki on konna elokuvassa The Avengers. Sivuston mukaan Mandariini on todellinen uhka vasta myöhemmässä elokuvassa, joten ehkei Marvelin kannattaisikaan hahmoa mainostaa.

Lähde: Latino Review

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Slash kärjen tuntuma... "Kuin raivo härkä vs... >

Keskustelut (1 viestiä)

hyvä_hyvä

31.05.2012 klo 23.19

Näyttelijä James Badge Dale ei ole Coldblood vaan Iron Patriot näiden kuvien perusteella: http://www.comicbookmovie.com/fansites/JakeLester/news/?a

Eli hieman erillainen Iron Patriootti on tässä elokuvassa mukana. Ei Norman Osbornta puvun sisällä, vaan Eric Savin (vai mikä se nyt olikaan?).
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova