Tuorein sisältö

Metallican Lars Ulrich selittelee 3D-projektin syvintä olemusta

01.06.2012 klo 06.45 | Luettu: 2377 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rolling Stonen haastattelussa Metallican Lars Ulrich on kertonut taustoja tulevalle 3D-konserttitaltioinnille, jonka ohjaa Nimrod Antal.

- Idea on elänyt jo parin vuoden ajan. Nyt on aika saada idea valkokankaalle ja pois ajatuksista. Ja jos teemme sen oikein, siitä tulee jotain mahtavaa. Et pelkästään katso Metallican keikkaa vaan olet itse lavalla bändin kanssa. IMAX-tekniikalla James Hetfield on n. 10 metrin kokoinen ja desibelejä löytyy - jos ulkona on maanjäristys, et huomaa sitä. 100 minuuttia IMAXia on kuitenkin liikaa. Niinpä mukaan tulee toinenkin elementti - pienimuotoinen ja intiimi tarina joka kulkee konsertin rinnalla. Kysymys kuuluu, miten nämä kaksi elementtiä punotaan yhteen? Mutta, konserttitilanne pitää katkaista...jotta konsertista pystyisi nauttimaan.

- Idea juontaa aina 90-luvulle, jolloin ensimmäiset IMAX-leffat tulivat markkinoille. Tuolloin IMAX-kamera oli talon kokoinen ja filmille mahtui vain 12 minuuttia materiaalia. Mutta nähtyämme Mission: Impossible – Ghost Protocolin IMAXina ja saatuamme Sofian Big Four-keikan esitykset leffateattereihin, homma alkoi olla selvilla vesillä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helsinki Classic Fes... Slash tyrmää tulevan... >

Keskustelut (2 viestiä)

Zuusussii

01.06.2012 klo 09.21 4 tykkää tästä

Lars Ulrich on mulkku, surkea rumpali, pelle ja yhtyeen riippakivi..
lainaa
lars

01.06.2012 klo 10.33 1 tykkää tästä

lopeta zussisuuu itkeminen
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova