Tuorein sisältö

Elektronisen musiikin raskaat nimet samana iltana Helsingissä

04.06.2012 klo 08.00 | Luettu: 1526 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elektronisen musiikin tähdet Nero ja Adam F esiintyvät samassa illassa Helsingin The Circuksessa lauantaina 30. kesäkuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin torstaina 7. kesäkuuta.

Edellisen kerran Renegadessa vuonna 2010 esiintynyt brittiläinen dubstep - ja electro-sensaatio Nero nousi juuri kyseisen Helsingin keikkansa aikoihin maailmanmaineeseen ja on noussut parissa vuodessa yhdeksi elektronisen musiikin kirkkaimmista tähdistä. Nero on saavuttanut biiseillään sijoituksia monien maiden listakärjistä ja viime vuonna he olivat BBC:n "Sound of 2011" -ehdokkaana.

Neron lisäksi lavalle nousee elävä legenda, MOBO Awards -voittaja ja Breakbeat Kaos -levymerkin perustaja ja omistaja Adam F. Brittiläisen bassomusiikin yksi tunnetuimmista tekijöistä on palannut juurilleen Yhdysvalloissa viettämänsä aikakauden jälkeen. Adam F:n omat tuotokset ovat myös yltäneet poikkeuksellisen korkealle mm. UK Top 10 ja Top 40 -listoilla useampaankin otteeseen. Nyt mieheltä on julkaistu uuuta materiaalia myös dubstepin ja drum and bassin puolella


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotiteollisuus räyhä... Uniikki julkaisee le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova