Tuorein sisältö

Lost In Music julkisti nimiä

04.06.2012 klo 15.50 | Luettu: 1116 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lost In Music käynnistyy tänä vuonna Tampereella jo kuudennen kerran 17.-20.10.2012. Lavoilla nähdään jälleen tämän päivän ja huomisen kiinnostavimmat nimet.

Syksyisiin iltoihin ajoittuva kaupunkifestivaali kerää vuosittain paikalle 10 000 uusista tulokkaista ja ajankohtaisimmista tähdistä kiinnostunutta kuulijaa, joiden joukossa on kotimaisten musiikkialan toimijoiden lisäksi myös kansainvälisiä vieraita. Yhteensä 12 keikkapaikalla nähdään neljän illan aikana noin 100 artistia.

Ensimmäisinä esiintyjinä julkistetaan Neljä Ruusua, Stam1na, Poets of the Fall, Juha Tapio, 22-Pistepirkko, Johanna Kurkela, Don Johnson Big Band, Petri Nygård, Pariisin Kevät, Rubik ja Lapko.

Artistirepertuaariin on kiinnitetty myös Pitchforkin, NME:n ja Mojon kaltaisten ulkomaisten musiikkimedioiden ylistämä Shine 2009 sekä jo vuonna 1986 perustettu Kumikameli, jonka sivuprojektista syntyi aikoinaan Eläkeläiset-kokoonpano. Herkempää indietä ja folk-blues -sävyjä tarjoilevat Bon Jouni ja Mirel Wagner. Lisäksi Lost In Musicissa nähdään tarttuvaa ja tyylikästä poppia esittävän Stockers!-yhtyeen odotettu keikka sekä hip hop & r&b -parodioistaan tutun Stigin show.

Lost In Music on Suomen tärkein showcase-kaupunkifestivaali, joka esittelee tämän hetken kuumimmat ja mielenkiintoisimmat musiikkiuutuudet aina popista jazziin ja hip hopista metalliin. Se on merkittävä portti niin artistin kotimaisen kuin kansainvälisenkin uran luomiseen. Lost In Music on osa Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa.

Runsaasti lisää ohjelmajulkistuksia on tulossa kesän ja syksyn aikana. Tarkemmat esiintymisaikataulut ja lipunmyyntitiedot ilmoitetaan myöhemmin.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Scream tulossa telkk... David Hasselhoff haa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova