Tuorein sisältö

Batmanin, Teräsmiehen ja kumppaneiden yhteinen elokuva suunnitteilla

06.06.2012 klo 20.15 | Luettu: 3193 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n supersankarit tekivät yhteistyötä tiimissä Justice League jo ennen kuin Marvelin suurimmat sankarit liittoutuivat tiimissä The Avengers. The Avengers -elokuva on tienannut yli 1,3 miljardia dollaria.

Warner Bros. on tilannut uuden Justice League -käsikirjoituksen. Toimeen on tarttunut Will Beall, joka on kirjoittanut tänä vuonna nähtävän rikosjännärin Gangster Squad ja muutamia muita Warnerin suunnittelemia elokuvia, kuten uuden Tappavan aseen.

Justice League -elokuva on ollut suunnitteilla aiemminkin. Se oli vähällä jopa valmistua muutama vuosi sitten. George Millerin oli tarkoitus ohjata. Tuntemattomat naamat oli palkattu näyttelemään Batmania, Teräsmiestä, Ihmenaista, Vihreää lyhtyä, Salamaa, Vesimiestä ja Metsästäjää Marsista. Käsikirjoittajien lakko ja ongelmat verohelpotusten kanssa ovat eräitä syitä, miksi elokuva peruttiin viime tingassa.

On myös arvailtu, ettei Warner tahtonut kahta erillistä Batmania. Yön ritarin paluun jälkeen Christopher Nolanin Batman-sarja on virallisesti päättynyt, joten yleisö saattaa olla avoimempi erilaiselle Batmanille.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taikuri pötkii pakoo... Clive Barkerilta zom... >

Keskustelut (3 viestiä)

PELIMIES1983

Rekisteröitynyt 01.04.2011

06.06.2012 klo 22.00 1 tykkää tästä

Omalla kohdalla on toiminut parhaiten juurikin Christopher Nolanin Batman-sarja. Jos annettaisiin tämäkin projekti vaikka Nolanille ja ehdottomasti Christian Bale Batmaniksi niin olisi helpompi lähestyä tätä elokuvaa.
lainaa
Raimu

Rekisteröitynyt 07.10.2009

06.06.2012 klo 22.20 2 tykkää tästä

Teräsmies... Wonder Woman... Aquaman. Hyvä ettei tässäkään ryhmässä ole valtavia hahmojen välisiä voimakkuusnotkahduksia.
lainaa
KOLMN

07.06.2012 klo 12.09 1 tykkää tästä

PELIMIES1983 kirjoitti:
Omalla kohdalla on toiminut parhaiten juurikin Christopher Nolanin Batman-sarja. Jos annettaisiin tämäkin projekti vaikka Nolanille ja ehdottomasti Christian Bale Batmaniksi niin olisi helpompi lähestyä tätä elokuvaa.


Ja koska Nolanin leffojen pintää olla "synkkiä ja realistisia" niin Teris on pelkästään sirkuksen voimamies, Ihmenainen naispainija ja Martian Manhunter vihreää ihomaalia paljon läträävä sekopää.

Ei voi olla sattumaa, että Avengerin menestyksen jälkeen aletaan tämmöstä väsätä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova