Tuorein sisältö

Infoa Slayerin pikkulevystä ja kitaristin terveydentilasta

14.06.2012 klo 07.20 | Luettu: 1630 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV:n haastattelussa Slayerin Kerry King on kertonut kuulumisia kitaristi Jeff Hannemanin terveydentilasta. Hanneman toipuu lihansyöjäbakteerin aiheuttamasta vaikeasta infektiosta.

Kingin mukaan Jeff on ulkoisesti kunnossa mutta soittaminen ei vielä suju riittävän hyvin. Hanneman selviää kuulemma rauhallisemmasta Slayer-materiaalista mutta täysimittainen keikkasetti lienee liikaa. Koska Slayer haluaa pitää yllä kovan livebändin mainettaan, sairaslomaa pitää edelleen jatkaa.

King kommentoi myös huhuja, joiden mukaan bändi tulee julkaisemaan parin biisin ep:n ennen varsinaista studiokiekkoa.

Kingin mukaan kaksi uutta biisia on valmiina mutta odottavat vielä lopullista miksausta. Bändi kuitenkin miettii, päätyvätkö uudet biisit sittenkin tulevalle studioalbumille. Kingin mielestä viisuja ei tulisi sisällyttää tulevalle kokopitkälle, jos ne julkaistaan jo ennen aikojaan. Uusi albumi saadaan pakettiin syys-lokakuussa.

- Odottaisin noiden viisujen kanssa ja laittaisin ne tulevalle albumille. Minun mielestäni meidän pitää tehdä pari uutta viisua lisää, sillä haluan tarjota faneille aina kymmenen uutta biisiä. Edellisellä World Painted Blood -levyllä oli 11 viisua siksi, että Psychopathy Red julkaistiin ennakkoon. Mutta, katsotaan mitä levy-yhtiö ehdottaa meille. On puhuttu ep-levystä, joka olisi tavallaan paluuta 80-luvulle...mikä olisi ihan coolia. Katsotaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Twilightin posliinis... Idols-Ilposta kesän ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova