Tuorein sisältö

Säästöbudjetilla tehty Yksinäinen ratsastaja ylitti budjettinsa

14.06.2012 klo 14.56 | Luettu: 2565 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Lone Ranger on seikkailuelokuva ohjaaja Gore Verbinskiltä. Armie Hammer näyttelee Yksinäistä ratsastajaa ja Johnny Depp hänen kanssaan ratsastavaa intiaania Tontoa.

Disney perui elokuvan kertaalleen, koska Verbinski vaati liikaa rahaa. Asiat saatiin sovittua: Verbinski ja näyttelijät suostuivat pienempiin palkkioihin ja toimintakohtauksia karsittiin. Budjetti pudotettiin 250 miljoonasta dollarista 215 miljoonaan dollariin.

Nyt kulut ovat jälleen karkaamassa käsistä. Elokuva on jäljessä kuvausaikataulua. Sääolosuhteet ovat olleet tuotantoa vastaan. Useat sisäpiiriläiset kertovat, että budjetti on jälleen 250 miljoonaa, ja yksi lähde väittää, että tuokin luku on jo ylitetty.

Verbinskiltä on jälleen pyydetty kohtausten leikkaamista. Hän on jo luopunut suunnitelmasta tehdä merkittävä juniin liittyvä toimintakohtaus, tai ainakin kohtaus on suunniteltu uusiksi. Verbinski tykkää törsätä. Hän ei esimerkiksi tahdo käyttää olemassaolevia junia, vaan rakentaa mieleisensä junat.

Disneyn edustaja kieltää, että 250 miljoonaa on ylitetty, mutta muistetaan, että studioilla on tapana vähätellä kuluja julkisesti.

Luottamus Verbinskiin on kaikesta huolimatta tallella, lähteet muistuttavat. Länkkärit eivät ole menestyneet viimevuosina, mutta myös merirosvoelokuvia pidettiin kuolleena lajityyppinä ennen Verbinskin Pirates of the Caribbean -trilogiaa.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi:n arvostelussa... Idols-Diandran levyl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova