Tuorein sisältö

Petelius-Hietanen jälleen Serbeillä kylässä

06.11.2007 klo 21.34 | Luettu: 4054 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Petelius ja Hietanen ovat täällä taas, hyvä huumori ei voi olla huonoa! Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Pedro Hietasen yömyöhä-radiohupailujen sarja saa päätöspisteen komealla, peräti neljä tuplalevyä sekä bonus cd:n sisältävällä Serpibox 2 julkaisulla. Mikä radio ja mikä ohjelma? Katso lisätietoja alla olevalta nettisaitilta. Huono huumori ei koskaan ole ollut näin hyvää?

Mukana ovat osat 5 (Ey henkinen vainajien toivekonsertti - Freoninkierrätysiltamat Grumbostrandissa), 6 (Kriittinen katsaus menneeseen - Uusia ilmiöitä ja teknologiaa), 7 (Usko tai älä usko - Tasa-arvo ja suvaitsevaisuus) ja 8 (Jarrutusilta - Ammatit EU aikana). Boxin mukana julkaistava bonus cd osa 0 taas sisältää kaikkein ensimmäisen jakson nimeltä Hellyysilta.

Serpien kylässä 7 tuo eetteriin mm. puoli-legendaariset hahmot Lars Leevi Leavings, Aivo Kasvain, Heikki Haavi, Kusty Pylli, Keeppu Rilli, sekä Siiri Hyhmä. Tasa-arvo ja suvaitsevaisuus henkilögalleriassa kuullaan vastaavasti hahmoja Ilkka ”Susi” Kanerva, Tapani Kansa, Pasi Kaunisto, Armas Skörbä ja Hirvesniemet.

Serpien kylässä 8 tupla cd:n riemastuttavista hahmoista mainittakoon mm. Murva Kalkku, Siiri Hyhmä, Tapani Kansa, Niilo Hilse, Pär Sereikä ja aivan loistava Hannu Kerttula.

Kaikkien jaksojen cd-lipukkeen esittelytekstit on tehnyt Jukka Annala.

Julkaisun kunniaksi avautuvat myös omat, Rauno Oravaisen kokoamat Serpien kylässä nettisivut www.serpienkylassa.fi.

Serpiboxi 2 julkaisu 14.11.2007

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordin kauhuleffalle... Tarja Turunen menest... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova