Tuorein sisältö

Idols-Diandra mukana Idols-Torstenin tulevalla albumilla

25.06.2012 klo 11.21 | Luettu: 2828 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols-tuttu Torsten Borg julkaiseen debyyttialbuminsa Universalin kautta syksyllä

Levyn tuottanut laulaja-lauluntekijä Markus Nordenstreng kehuu Torstenia lahjakkaaksi musiikintekijäksi. Kun Nordenstrengiä alun perin pyydettiin levyn tuottajaksi, oli hän hieman skeptinen, sillä harva artisti tietää mitä haluaa jo 16-17-vuoden iässä. Onneksi pelot osoittautuivat turhiksi.

- Nuoresta iästään huolimatta Torstenilla on harvinaisen kypsä näkemys omasta soundistaan ja musiikillinen sivistyskin on huomattava. Kaveri paiski studiossa hommia kuin kypsempi konkari konsanaan ja osan levyn biiseistä hän onnistui purkittamaan ekalla otolla kertalaakista narulle. Lisäksi Torsten osaa soittaa melkein soitinta kuin soitinta - esimerkiksi akustista kitaraa hän näppäilee paremmin kuin moni iäkkäämpi kollega, toteaa Markus.

Torsten sai levylleen huomattavia taustavoimia. Kappaleita sävelsivät Markuksen ohella mm. Tuomo Prättälä ja Tuure Kilpeläinen. Ensimmäinen single Junebug on Markuksen tunteman kalifornialaisen laulaja-lauluntekijä Robert Francisin käsialaa. Kappale oli ranskalaisten radioasemien soitetuin kappale vuonna 2010. Myös Torsten itse on lupaava lauluntekijä, jonka taidoista esimakua antaa levyn päättävä There’s Something.

Levyn muusikkolistakin on vaikuttava: Egotripin Knipi, Sami Kuoppamäki, Tuomo Prättälä, Janne Haavisto, Miikka Paatelainen, Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, Mikko Mäkelä ja Jussi Jaakonaho.

Eräs vierailija oli artistille entuudestaankin erittäin tuttu - nimittäin Idols-kollega Diandra Flores, joka vierailee Torstenin levyllä kolmessa kappaleessa. Idea duetosta syntyi Torstenin ja Diandran laulettua yhdessä jo Idols-kisassa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Garden Partyn aikata... Kanadalainen metalli... >

Keskustelut (3 viestiä)

teuvohakkarainen

25.06.2012 klo 11.35

torsteeni nyt on ihan hanurista.
lainaa
lööppihullu

25.06.2012 klo 11.43 1 tykkää tästä

Diandra ja Torsten - valtakunnan uusi julkkispariskunta?
lainaa
Paavopoika

25.06.2012 klo 11.45

http://www.youtube.com/watch?v=Eo2hnWLAhik
Sopii hyvin Torstenille!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova