Tuorein sisältö

Universal Music lisää yhteistyökuvioilla kotimaisen musiikin tuotantoa

26.06.2012 klo 10.22 | Luettu: 1326 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Universal Music Oy ja itsenäinen musiikkiyhtiörypäs Jiffel Music Group (JMG) ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on laajentaa Universalin kotimaisen musiikin tuotantoa ja siirtää Jiffel Music Groupin julkaisujen jakelu Universalille 1.7.2012 alkaen.

Aiemmin EMI Music Finlandin kotimaisen tuotannon päällikkönä toimineen Jukka Hynysen luotsaama Jiffel Music Group pitää sisällään kolme levymerkkiä ja musiikkikustantamon sekä musiikki- ja mediatuotantoyhtiön. Laaja-alaisesti musiikkia julkaisevat JMG:n levymerkit ovat Jiffel Records, Noste Records ja Hehku Records.

- Yhteistyö Jiffelin kanssa tuo kiinnostavan lisän Universalin laajaan musiikkitarjontaan. Näen hyvin mielenkiintoisena etenkin yhteistyön kotimaisen hengellisen musiikin alueella, josta Jiffelillä on vahvaa erikoisosaamista, toteaa Universal Music Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Jiffel Music Group (JMG) on vuonna 2001 alkunsa saanut moderni musiikkiyhtiörypäs, jonka liiketoiminnan perustan muodostavat levymerkit, musiikkikustantamo sekä musiikki- ja mediatuotantoyhtiö. Family in Music –ideologialla toimiva JMG on ollut mukana muiden muassa Sunrise Avenuen, Lovexin, Sami Saaren ja Samuli Edelmannin levytyksissä.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Äänestä Porisperen v... Maineikas tukkaheavy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

97210

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova