Tuorein sisältö

Miehen Työ palkittiin myös Genevessä

07.11.2007 klo 16.31 | Luettu: 1435 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Aleksi Salmenperän ohjaama Miehen Työ palkittiin jonkin aikaa sitten Münsterin elokuvajuhlilla. Kotimainen menestystarina jatkuu, kertoo Suomen Elokuvasäätiö:

Miehen työ palkittiin Genevessä
7.11.2007

Aleksi Salmenperän elokuva Miehen työ on palkittu Genevessä järjestetyllä Cinéma Tout Ecran -festivaalilla Reflet d’Or Cinéma Tout Ecran -palkinnolla. Miehen työ esitettiin festivaalilla nyky-yhteiskunnan herättämiin kysymyksiin pureutuvassa Regards d’Aujourd’hui -kilpasarjassa, jossa nähtiin kymmenen elokuvaa neljästä eri maanosasta.

Raadin mukaan Miehen työ on ajankohtainen elokuva, joka käsittelee hyvin persoonallisella ja voimallisella tavalla sekä sosiaalisia että emotionaalisia kysymyksiä sortumatta tirkistelyyn. Lisäksi raati kehui Tommi Korpelan esittämää päähenkilöä ihailtavan realistiseksi ja erittäin hyvin näytellyksi.

Miehen työ on aiemmin voittanut Espanjassa The Golden Moon of Valencia -palkinnon sekä Saksan Münsterissä parhaan ohjaajan palkinnon. Lisäksi se on valittu Euroopan Elokuva-akatemian parhaan eurooppalaisen elokuvan palkintoehdokkaaksi että Suomen ehdokkaaksi parhaan ulkomaisen elokuvan Oscar-kisaan.

Miehen työn ovat tuottaneet Petri Jokiranta ja Tero Kaukomaa / Blind Spot Pictures Oy ja sen pääosia esittävät Tommi Korpela, Jani Volanen, Maria Heiskanen ja Stan Saanila. Suomessa elokuvan levitti Sandrew Metronome.

Lisätietoja Cinéma Tout Ecran -festivaalista:

www.cinema-tout-ecran.ch

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paloja Ozzyn ja Shar... Jessica Biel ja Jake... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova