Tuorein sisältö

Vaasan teinihevarit tekevät näyttävän paluun

04.07.2012 klo 06.15 | Luettu: 2755 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Teini-ikäisinä musiikkimaailmaan noussut heavy-orkesteri Sturm und Drang tekee näyttävän paluun kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen.

Edellisen, vuonna 2008 julkaistun albumin jälkeen bändi päätti ottaa kunnolla aikaa uusien ja entistä parempien kappaleiden kirjoittamiseen. Jannut ovatkin viettäneet kaiken vapaa-aikansa treenikämpällä ja studiossa.

- Olemme tehneet paljon töitä kehittyäksemme. Välillä kärsivällisyys on meinannut loppua, mutta onneksi jaksoimme odottaa. Nyt Sturmis kuulostaa juuri siltä kuin pitääkin, yhtyeen laulaja André Linman sanoo.

Syyskuussa julkaistavaa pitkäsoittoa työstettiin pitkään ja hartaasti. Levyn kappaleet ovat aiempaa melodisempia. Biiseissä kuuluvat alusta asti Sturm und Drangia inspiroineet kasarivaikutteet, mutta modernilla ja raikkaalla otteella.

Jo 15-vuotiaina ensimmäisen hittinsä Rising Sonin julkaisseen bändin jäsenet ovat nyt parikymppisiä. Aikuiseksi kasvaminen on tuonut mukanaan myös jäsenmuutoksia: bändiin on liittynyt kaksi uutta jäsentä, kitaristi Jani Kuoppamaa ja basisti Joel Wendlin.

Kuuntele uusi single Molly The Murderer:


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sonata Arctica viiht... Alexi Laiho sairaala... >

Keskustelut (1 viestiä)

hyvää_kamaa

04.07.2012 klo 14.26 1 tykkää tästä

Hyvää kamaa olivat edelliset kaksi albumia joten uskoisin tämänkin olevan. Sinkku ainakin viittaa siihen että albumi on hyvä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova