Tuorein sisältö

Flow julkisti Open Source Stagen nimiä

05.07.2012 klo 11.45 | Luettu: 1678 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Suvilahdessa 8.–12. elokuuta juhlittavan Flow Festivalin Open Source Stagen ohjelmisto on valmistunut.

Viime vuoden tapaan yleisö pääsi ehdottamaan ja äänestämään artisteja lavalle. Flow-viikonlopun aikana lavalle nousee kaikenkaikkiaan 13 ryhmää tai artistia, joiden esittelyistä ja yleisön viihtyvyydestä vastaa kotimaisen rapin klassikkosuupaltti Edu Kehäkettunen.

Perjantaina lavalla nähdään esimerkiksi elektroyhtye Straktobeam ja folkia soittava Antero Lindgren, lauantaina performanssikokoonpano Dakiiri sekä hiphop ja R 'n' B- kentän moniottelija Karri Koira. Sunnuntain mielenkiintoisia nimiä ovat muunmuassa kokeellisen esittävän taiteen ryhmä Pretty Bruises Squad ja kotimaisen hiphopin legendoihin lukeutuva Memmy Posse.

Ohjelmisto kokonaisuudessaan täältä.

Festivaalin ohjelmistossa on jälleen tarjolla myös musiikkia myös perheen pienimmille. Perheen pienimmät ovat tervetulleita Lasten sunnuntaihin, johon 0-6 vuotiaat voivat saapua festivaalilipun hankkineiden vanhempiensa seurassa ilmaiseksi. Festivaalialueen Takapihalla on luvassa lystikästä ajanviettoa ja musiikkia, kun Paukkumaissi-orkesteri valtaa lavan kahdella keikallaan. Paukkumaissin lisäksi DJ Timo Tietenkin viihdyttää pikkuväkeä lapsenmielisellä levykokoelmallaan.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amerikkalaisen metal... Ruisrock menetti Bod... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova