Tuorein sisältö

Viimeinen Nälkäpeli jaetaan kahtia

11.07.2012 klo 17.08 | Luettu: 4146 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kolmas Nälkäpeli-romaani Matkijanärhi (Mockingjay) jaetaan kahdeksi elokuvaksi. The Hunger Games: Mockingjay, Part 1 saapuu teattereihin marraskuussa 2014 ja Part 2 marraskuussa 2015.

Ensin valmistuu kakkososa Nälkäpeli: Vihan liekit (The Hunger Games: Catching Fire). Ensi-ilta on marraskuussa 2013.

Vihan liekeissä nähdään tuttujen näyttelijöiden ohella Philip Seymour Hoffman, joka näyttelee peli-isäntää. Vihan liekit ohjaa Francis Lawrence (Vettä elefanteille, I Am Legend). Matkijanärhen tai närhien ohjaajaa ei ole nimetty.

Matkijanärhi ei ole erityisen pitkä tai edes edeltäjiään pidempi romaani, mutta:

- Twilight - Aamunkoi, osa 1 tienasi 705 miljoonaa dollaria
- Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 tienasi 956 miljoonaa dollaria
- Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 tienasi 1,3 miljardia dollaria

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bodom-kitaristi sair... Channing Tatum lentä... >

Keskustelut (5 viestiä)

näinon

11.07.2012 klo 17.18 1 tykkää tästä

Enemmän elokuvia, suurempi tuotto.
lainaa
TatiTheThird

11.07.2012 klo 19.02

Ei... Ei näin! Hobitti-leffa ei haittaa että jaettiin kahtia, mutta tuo Twilight ja Potter ärsyttää. Ja nyt vielä tämäkin. Rahastusta kaikki tyynni, ja vielä näin selvää...
lainaa
Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

11.07.2012 klo 21.21 2 tykkää tästä

Itse kyllä haluan 2 hyvää elokuvaa mielummin, kuin yhden hyvän elokuvan. Näin esimerkiksi Harry Potterien tapauksessa. Yleinsä myös lopputulos on parempi, kun ei jouduta tunkemaan liikaa yhteen 2h elokuvaan.

Ja sitä paitsi Hobitti on lyhin fantasiakirja(no Tymoran kivi sarjan kirjat oli lyhempiä, mutta ne olikin nuortenkirjoja), jonka olen koskaan lukenut(jostain reilusta 50 kymmenestä) ja siitäkin saatiin 2 elokuvaa.
lainaa
hyvä_hyvä

11.07.2012 klo 21.29 1 tykkää tästä

Hobitti elokuvaan lisätään Tolkienin muista lyhyistä tarinoista täytettä.
lainaa
kartionjussi

11.07.2012 klo 21.47 1 tykkää tästä

Eipä tuo juurikaan rassaa, jos vain leffat tehdään hyvin, kuten se ensimmäinen oli. Battle Royale-nillittäjiä lukuunottamatta, ei se huono leffa ollut missään mielessä, ja jos vähintään samanlaisena jatkuu laatu niin mikäpä siinä katsellessa.

Toki kirjat lukeneena vähän ihmettelee miten siitä kolmoskirjasta saa kaksi tarinaa, varsinkin kun se itse toiminta ja suuri draama tapahtuu kirjan loppupuoliskolla. Luultavasti ekaan osaan laitetaan sitä kapinaa ja sissisotimista vai mitä siinä nyt olikaan.

Saa nähdä onko tekijöillä ballseja tehdä esim. tuosta part 2.sta R-ratedia, koska kirjahan on suhteellisen brutaalia kamaa, ei sillä etteikö ekakin olisi ollut, mutta tuossa menee oikeasti porukkaa halki, poikki ja pinoon, ja vielä moni päähahmoista, jolloin vaikutus on dramaattisempi.

Vastauksenhan tiedämme, mutta se osoittaisi että tyypeillä on oikeasti myös taiteelliset ja aidot intressit pelkän rahan tekemisen sijasta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova