Tuorein sisältö

Linnan Juhlat julkisti lisää nimiä

16.07.2012 klo 06.41 | Luettu: 1840 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jo toista kertaa Turun linnan puiston valloittava Linnan Juhlat koostuu yhdeksästä konsertti-illasta omilla, mielenkiintoisilla konsepteillaan.

Viimeiset esiintyjäkiinnitykset sunnuntain Nordic Cavalcade-teemaan on nyt tehty – ja mukaan on saatu huikeassa suosiossa oleva Ruotsin euroviisuvoittaja Loreen ja Suomen Idols-voittaja Diandra, joka on juuri julkaissut debyyttialbuminsa.

Loreen Talhaouin värikäs ja monikulttuurinen musiikki ammentaa elementtejä hänen berberi-juuristaan ja pohjois-afrikkalaisesta kulttuurista. Loreenin siivitti Euroviisuvoittoon kappale Euphoria, joka on valloittanut radioiden soittolistat ja tanssilattiat ympäri Euroopan.

Diandra Flores valloitti suomalaisten sydämet Idols-ohjelmassa. Diandran juuri julkaistu debyyttialbumi Outta My Head ampaisi heti Suomen albumilistan ykköseksi. Levyllä yhdistyvät raikkaalla tavalla hienot cover-tulkinnat mm. Whitney Houstonin, Lady Gagan ja Rihannan kappaleista, sekä Diandran omat, Erik Nyholmin kirjoittamat kappaleet.

Linnan Juhlissa myös Kent, Donovan, Tom Jones, tenoritähti Roberto Alagna, Hector, Lauri Tähkä, PMMP, Tuure Kilpeläinen, Yö, Annika Eklund, Olavi Uusivirta, Jukka Poika, Elokuu, The Northern Governors...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tammerfest keräsi ki... Katatonian Suomen ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova