Tuorein sisältö

Spartacuksen ja Babylon 5:n tekijöiltä sarjat avaruuspiruista ja Vlad Draculasta

17.07.2012 klo 16.15 | Luettu: 1431 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Starz-kanava kehittelee kahta uutta sarjaa.

Tuottaja-kirjoittaja J. Michael Straczynski (Babylon 5), tuottaja Rob Tapert (Spartacus) ja kauhuleffojen kierrätysversioita tuottava Roy Lee vastaavat sarjasta Vlad Dracula. Sarja yhdistelee Valakian ruhtinaasta Vlad III:sta tiedettyjä tosiasioita ja vampyyrimytologiaa. Vlad aloittaa julmana hallitsijana, joka lopulta kirjaimellisesti menettää ihmisyytensä.

Ensi vuonna päättyvän hittisarjan Spartacus varsinainen herra luoja, eli Steven S. DeKnight suunnittelee tieteissarjaa Incursion. Eeppiseksi toimintajännäriksi kuvailtu sarja kertoo ryhmästä sotilaita, jotka ajautuvat sotimaan vihamielisiä avaruuden muukalaisia vastaan. Toiminnan lupaillaan olevan karun realistista ja hahmojen synkkiä ja moniulotteisia.

Lähde: Coming Soon


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brittiläinen rockvet... Charlie Kaufman koet... >

Keskustelut (3 viestiä)

hyvä_hyvä

17.07.2012 klo 20.08

Hienoa. TV-sarjat (ainakin nämä vapaiden kanavien omat) ovat nykyään loistavaa viihdettä ja näyttää Hollykylän elokuville kaapin paikan.
lainaa
Star-Man

Rekisteröitynyt 14.07.2008

18.07.2012 klo 11.31

Itsehän olen jo pitkään odottanut avaruusoopperan palaamista TV:seen. Kärjessä odotuslistassani tosin on Battlestar Galactica: B&C.
lainaa
Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

18.07.2012 klo 15.40

Star-Man kirjoitti:
Itsehän olen jo pitkään odottanut avaruusoopperan palaamista TV:seen. Kärjessä odotuslistassani tosin on Battlestar Galactica: B&C.

BG: Blood & Chromen kohtalo on tosin tällä hetkellä vähintäänkin epävarma ja veikkaanpa, että siitä ei valitettavsti tulla koskaan näkemään muuta kuin se pilotti rebrändättynä minisarjaksi/tv-elokuvaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova