Tuorein sisältö

Kuudes Aisti -festarin päiväliput myynnissä ja aikataulut verkossa

20.07.2012 klo 00.02 | Luettu: 1101 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kuudes Aisti valtaa Elannon korttelin tilat Helsingin Sörnäisissä 27.-29.7.2012. Normaalilippujen lisäksi myyntiin ovat tulleet nyt myös päiväliput, jotka oikeuttavat ulkolavojen ja -terassien ohjelmaan. Saatavilla on sekä yhden päivän että kolmen päivän lippuja. Päiväliput oikeuttavat pääsyn ulkoilmatapahtumiin mutta eivät sisällä sisäänpääsyä iltaklubeille Siltaseen, Kuudenteen Linjaan, Nokia Factoryyn, Stidilään, Red Bull Garageen tai Salamestaan.

Festivaalilla esiintyviä nimiä ovat mm. Kim Gordon & Ikue Mori, Kurt Vile & The Violators, Ty Segall, Black Lips, Planningtorock, Death Hawks, Rubik, Black Twig ja Rättö & Lehtisalo. Kuudes Aisti tarjoaa vieraillen viikonlopun aikana yli 100 artistia.

Sunnuntaina ennen varsinaisen festivaalin alkua tapahtuman yhteydessä järjestetään ilmainen ja ikärajaton Skidit-lastenfestivaali klo 10–15. Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa on luvassa musiikkia, tanssia, sirkusta, joogaa ja työpajoja. Festivaalin ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat ravintolat Vegemesta, New York Ninja, Siltanen sekä Hodarikiska. Alueen klubien lukuisat baarit ovat auki festivaalin ajan, lisäksi ulkoalueelle tulee useampi anniskelualue.

Katso ohjelma ja aikataulut täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< V2.fi:n arvostelussa... Simerockin nimet sel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


930


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova