Tuorein sisältö

Vahvistus: gangsterijännäriä leikataan Batman-ammuskelusta johtuen

24.07.2012 klo 13.37 | Luettu: 3028 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tulevasta jännäristä Gangster Squad löytyy kohtaus, jossa konnat ampuvat elokuvateatterin yleisöä valkokankaan läpi. Eilen uutisoitiin, että kohtaukselle saatetaan tehdä jotakin, koska Yön ritarin paluun näytöksessä ammuskeltiin viime viikolla.

Tänään kerrotaan, että kohtaus poistetaan elokuvasta. Kohtaus on tärkeä, joten uutta materiaalia kuvataan paikkaustarkoituksessa. Ensi-ilta on syyskuun 7. päivä tähän tietoon.

Teatterikohtaus löytyy Gangster Squadin trailerista. Traileri on vedetty teattereista ja se on tehnyt katoamistempun useimmilta nettisivuiltakin.

Ammuskelu on vaikuttanut muutamilla tavoilla myös Yön ritarin paluun maailmanvalloitukseen. Mainoskampanjaa on hillitty. Pariisin kutsuvierasensi-ilta peruttiin, eivätkä tähdet osallistu muutamiin muihinkaan tapahtumiin.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leffalista tylyttää ... Yön ritarin paluu me... >

Keskustelut (2 viestiä)

mogvisti

Rekisteröitynyt 12.04.2007

24.07.2012 klo 15.44 7 tykkää tästä

Aivan naurettavaa pelleilyä. Ymmärrän kyllä, että tapaus on järkyttävä, mutta tämä ei todellakaan ole oikea tapa hoitaa asioita.

Kun näin toimitaan, niin samalla periaatteessa myönnetään esim. tällaisen ammuskelijan voittaneen ja luovutaan asioista hänen tekojen tähden. Kyllähän se on huomaavaista yleisöä kohtaan ja jalo aate, mutta todella turhaa.

Saisi media ennemmin vähentää mässäilyään näillä aiheilla, niin pysyisi joku järki mukana. Kohta varmaan leikellään Tarantinon Kunniattomista paskiaista se koko elokuvasali-episodi pois "huonon maun mukaisena".

lainaa
antihero

24.07.2012 klo 15.55

http://www.youtube.com/watch?v=l8rMYyegT5Y&feature=player
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova