Tuorein sisältö

Lordin miehistössä jälleen muutoksia

25.07.2012 klo 14.37 | Luettu: 1680 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lordin jäsenistössä tapahtuu jälleen muutoksia. Helmikuussa bändin rumpali Otus eli Tonmi Lillman kuoli ja nyt kokoonpanosta lähtee kosketinsoittaja Awa.

Lordin 10-vuotisjuhlakeikka Rovaniemen Simerockissa 11.8.2012 tulee olemaan Awan viimeinen esiintyminen yhtyeen riveissä.

Awa liittyi Lordiin vuonna 2005 ja hänen ensimmäinen Lordi-levynsä oli yhtyeen kansainvälinen menestyslevy The Arockalypse. Kaikkiaan Awa on soittanut Lordin kolmella studiolevyllä.

Awan seuraaja, Lordin uusi kosketinsoittaja, on jo valittu. Hän tulee soittamaan Lordin seuraavalla studiolevyllä, jonka julkaisua kaavaillaan alkuvuodelle 2013.

Awa kokee, ettei hän pysty enää antamaan Lordille sataprosenttista panosta. Musiikkia hän ei kuitenkaan tule jättämään. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat kuitenkin vielä hakusessa, edessä on lyhyt luova tauko.

- Tämä asia on ollut keskusteluissa kulissien takana jo pidemmän aikaa, mutta kukaan ei olisi uskonut tästä vuodesta tulevan näinkin totaalinen muutosten vuosi Lordille. Ainahan sitä uskoo ja toivoo, että kulloinenkin kokoonpano olisi se viimeinen ja pysyvä, mutta nämähän eivät ole uskosta ja toivosta riippuvaisia asioita. Tilanteet muuttuvat, asioita tapahtuu ja suunnitelmat menevät uusiksi. Me muut bändiläiset halusimme todella kovasti Awan jatkavan, mutta ymmärrämme täysin hänen päätöksensä ja kunnioitamme sitä. Tiedämme, ettei päätös ollut Awallekaan helppo. Sen kypsyttely on kestänyt kauan, toteaa bändin itseoikeutettu päämonsteri ja pomo Mr Lordi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kolmatta Hobittia su... Poika ja tiikeri jol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova