Tuorein sisältö

Porispere julkisti tapahtuman virallisen vaatekoodin

27.07.2012 klo 07.00 | Luettu: 1968 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

3.-5.8 Porin Kirjurinluodossa järjestettävä Porispere yllättää jälleen. Festari on ehtinyt julkistaa jo oman maksukortin, nyt julkistetaan virallinen asuste!

Vaatesuunnittelija Jenni Ahtiainen on kehittänyt festivaalille oman hameen...

Porisperen vuosimallia 2012 virallinen festivaaliasuste on Jenni Ahtiaisen suunnittelema Tuhma. Siis hame.

- Kotiseuturakkaudesta se hevonenkin potkii. Ja vähän omista tarpeistakin. Kun Porissa pidettävien Porispere-rokkifestivaalien järjestäjä Harri Vilkuna kirjoitti keväällä toivovansa yhteistyötä festivaalien tiimoille tuoteripottelun muodossa, ripsi sisälläni värähti. Vastasin heti. Syntyi hame nimeltä Tuhma, joka on reisitaskuhousujen ja skotlantilaisen kiltti-mieshameen yhdistelmä. Miksi hame? No, koska se tuntui oikealta ja halusin suunnitella jotain festaripaidoista poikkeavaa. Jotain, mikä olisi käytännöllistä, maanläheistä, rokkaavaa, omasta mielestäni seksikästä ja kiteytetysti yleensäkin saatanan siistiä, toteaa "syyllinen" eli Jenni Ahtiainen.

Lisäksi Jenni toteutti nahkaisen rannekkeen. Olny rauhalline ("ota iisisti", suomennos) -rannekkeen tarkoitus on edistää kollektiivista yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka satunnaisesti saattaa kaljajonossa rokkifestareilla unohtua.

Tuhmia on myynnissä vain rajoitettu erä. Jos sua kiinnostaa se, tuu Poriin 3.-5.8.2012. Jos ei kiinnosta, tuu silti. Siel o kovat bändit.

Porisperessa siis mm. Radiopuhelimet, Kakkahätä-77, Marky Ramone's Blitzkrieg, Notkea Rotta, Turbonegro, Pariisin Kevät, PMMP, DJ Glen Matlock (UK, Sex Pistols), Reckless Love, Kuusumun Profeetta, Kauko Röyhkä & Narttu, OZ, Herra Ylppö & Ihmiset, Barren Earth, Stam1na, Red Fang, Satyricon, Sacred Reich, Amorphis, Puhuva Kone, Chisu, Robin ja Elokuu.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuottaja uskoo India... Lady Gaga Macheten j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova