Tuorein sisältö

Turun laiturifestari ylsi tyydyttävään loppupäätelmään

30.07.2012 klo 11.30 | Luettu: 1060 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikonloppuna päättynyt Turun Down By The Laituri -kaupunkifestivaali keräsi päätapahtumiinsa yli 15 000 ihmistä, joka lukemana on tyydyttävä. Suurin yksittäinen notkahdus koettiin Pääteltan torstain yleisömäärässä, jolloin paikalla oli 1700 henkeä. Jenkkiorkesteri L.A.Guns ei onnistunut houkuttelemaan odotetusti porukkaa.

Keskiviikko, perjantai ja lauantai keräsi lipunostanutta kansaa 3000 hengen tuntumaan tai yli. Tapahtuma liikutti väkeä Turun Aurajokirantaan moninkertaisen määrän jokaisena tapahtumapäivänä. Kaupunginteatterin konsertit olivat torstaina ja perjantaina lähes loppuunmyydyt.

Tapahtuman formaatin muuttumisen vuoksi kävijämäärä ei ole suoraan vertailukelpoinen aiempiin vuosiin. Aikaisempina vuosina nuoria on viihdyttänyt jokirannassa oma festarilava.

Ikävin yllätys koettiin päätöspäivän viimeisen esiintyjän Dingon aikana, kun nopeasti voimistunut ukkosilma aiheutti pikapäätöksen tapahtuman keskeyttämiselle noin tuntia suunniteltua aiemmin. Alueella juhlinut 3200 hengen yleisö poistui rauhallisesti järjestyksenvalvojien ohjastamina. Suurin osa tämänvuotisesta DBTL-tapahtumasta saatiin kuitenkin viettää kesän lähes ensimmäisessä hellesäässä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ilosaaressa tapahtuu... Qstockin juhlafestar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova