Tuorein sisältö

Rick Rubin Columbia Recordsin johtoon

15.05.2007 klo 17.51 | Luettu: 1369 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Yksi maailman arvostetuimmista tuottaja-guruista, amerikkalainen Rick Rubin on nimetty SONY BMG:n edustuksessa olevan Columbia Recordsin luovaksi johtajaksi. Rubin työskentelee yhdessä Columbia Recordsin johtajan Steve Barnettin kanssa läheisesti artistiprojektien parissa.

- Rick Rubin on fantastinen tuottaja ja hänellä on hienot suhteet artisteihin. Artistit kunnioittavat häntä hänen rehellisyytensä ja neroutensa vuoksi. On hienoa saada työskennellä hänen kanssaan, Barnett sanoo.

Rubin listattiin hiljattain Time Magazinen "Sadan vaikutusvaltaisemman ihmisen” –listalle. Hänet palkittiin myös Grammylla Vuoden tuottajana, Vuoden rock-albumista (Red Hot Chili Peppers) ja Vuoden country-albumista (Dixie Chicks).

Uuden pestin myötä Rick Rubin tuo oman levymerkkinsä American Recordingsin artistit Columbian suojaan. Levymerkille kuuluu muiden muassa Slayer sekä Johnny Cashin, The Black Crowesin, Danzigin ja The Jayhawksin sekä monien muiden artistien katalogit. Rubin tulee edelleen jatkamaan tuottajana eräille Columbian ulkopuolisille artisteille.

Rubinin meriitteihin kuuluu muun muassa Run DMC:n ja Aerosmithin yhdistäminen Walk This Way –hitille ja hän on tuottanut Red Hot Chili Peppersin klassikkolevyn Blood Sugar Sex Magic. Näiden lisäksi Rubin on työskennellyt mm. Johnny Cashin, Neil Diamondin, Audioslaven, AC/DC:n, System of a Downin, Metallican, Jay-Z:n, Shakiran ja U2:n kanssa.

V2.fi | Jouni Hirn
< Borat-käsikirjoittaj... Stallone tunnusti sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova