Tuorein sisältö

Michael J. Fox saa uuden komediasarjan

21.08.2012 klo 19.45 | Luettu: 3196 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael J. Fox tähdittää ensi vuonna alkavaa uutta komediasarjaa, jolla ei vielä ole nimeä. Hän näyttelee itsensä fiktiivistä versiota: näyttelijää, aviomiestä ja kolmen lapsen isää, jonka on normaalien haasteiden ohella pärjäiltävä Parkinsonin taudin kanssa.

NBC on tilannut 22 jaksoa ilman pilottijaksovaihetta. Foxin ura alkoi 80-luvulla NBC:n pitkäikäisessä komediasarjassa Perhe on paras (Family Ties). Muutkin kanavat yrittivät uutuussarjan napata.

Sarjaa kirjoittaa Puumanaisen (Cougar Town) Sam Laybourne. Tuottajana toimii komedioiden Easy A ja Vain seksiä (Friends with Benefits) ohjaaja Will Gluck.

Fox on vieraillut useissa sarjoissa viime vuosina. Hänen edellinen omansa oli Spin City, jonka hän jätti vuonna 2000 sairautensa vuoksi.

Lähde: TV Line

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Musta torni sai paki... Myös Stephanie jättä... >

Keskustelut (4 viestiä)

niobes

21.08.2012 klo 21.22 6 tykkää tästä

Todella arvostettavaa ja kunnioitettavaa, että Michael J. Fox toteuttaa näin rohkeasti kyseisen roolin. Hän jos kuka on sankari. Taistelu vaikean sairauden kanssa on rankkaa, mutta hän uskaltaa tuoda avoimesti esiin mistä on kyse. Olen aina ihaillut J. Foxia jo lapsuudestani saakka, jolloin tykkäsin todella paljon Paluu tulevaisuuteen- leffoista. Vaatii todella paljon voimia kaikilta parkinsonia sairastavilta kestää taudin kanssa, jonka tietää pahenevan. Minä toivon sydämestäni kaikkea hyvää sekä siunausta Michael J. Foxille että kaikille rankkojen sairauksien kanssa kamppaileville.
lainaa
Palaaja

21.08.2012 klo 21.46

MJF on kyllä hieno mies, kannattaa lukea sen kirjoittamat kirjat, paljon on saanut kestää ja paljon on tehnyt. Toivotaan sarjasta hyvää, ainakin sen tulen katsomaan.
lainaa
BissePate

21.08.2012 klo 22.01

http://i174.photobucket.com/albums/w100/LinkinaTank/Memes
lainaa
surullistmuttotta

22.08.2012 klo 23.27

tässähän tulee mieleen se vitsi retardeista olympialaisissa. ihan sama miten J Fox taistelee niin on se silti luuseri
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova