Tuorein sisältö

Tom Clancyn ystäville tiedossa elokuvapari

21.08.2012 klo 23.05 | Luettu: 2944 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Clancyn luoma sankari Jack Ryan seikkailee valkokankailla jälleen ensi vuonna. Nimeä elokuvalla ei vielä ole. Chris Pine on uusi Jack. Ohjauksesta vastaa Kenneth Branagh, joka myös näyttelee roistoa.

Paramount Pictures suunnittelee toistakin elokuvaa. Se perustuu Clancyn romaanin Without Remorse. Jack Ryan ei esiinny siinä, mutta se sijoittuu samaan jatkumoon kuin hänen seikkailunsa. Päähenkilö on John Clark. Tom Hardy on ehdolla rooliin.

Elokuvien välille suunnitellaan linkkiä. Kevin Costner näyttelee molemmissa samaa hahmoa, William Harperia, joka toimii molempien päähenkilöiden oppi-isänä. Tästä saattaa kehkeytyä sarja, jossa Costner saa omankin elokuvansa.

Jack Ryania ovat näytelleet Alec Baldwin, Harrison Ford ja Ben Affleck. John Clarkin housuissa on nähty Willem Dafoe ja Liev Schreiber.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomalaisille kelpas... Lutakko liekeissä la... >

Keskustelut (3 viestiä)

teebee

Rekisteröitynyt 22.09.2008

21.08.2012 klo 23.55

John Clark ftw!
lainaa
jepjep

22.08.2012 klo 00.09

Juuri pari päivää sitten meikäläinen ajatteli että miksi tästä ei ole leffaa. Without Remorse oikein tehtynä voi olla todella loistava elokuva. Toivon mukaan ei siinä nähdä Tom Hardya vaan tuntemattomampi näyttelijä (ei tule tapahtumaan)
lainaa
nimensämyynyt

22.08.2012 klo 23.23

Onko oikeaa Tom Clancya vai uusien Ubisoftin pelien tasoista "Tom Clancya"
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova