Tuorein sisältö

Pekonijuustohämähäkin kosto lähenee

22.08.2012 klo 19.50 | Luettu: 2029 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Cloudy 2: Revenge of the Leftovers on jatko-osa kehutulle animaatiolle Poutapilviä ja lihapullakuuroja (Cloudy With a Chance of Meatballs). Lisätietoja tihkuu.

Jatko-osassa hämminkiä aiheuttavat mutatoituneet ruokahirviöt, joita ensimmäisessä osassa syntynyt kone yhä suoltaa. Näitä elukoita ovat muun muassa: watermelephant (vesimelonirsu?), tacodile (tacokotiili?), shrimpanzee (katkarapina?) ja jättiläismäinen, ranskanperunajalkainen pekonijuustohämähäkki (bacon cheesespider).

"Maagisesti jokainen olento on yhdistelmä ruokalajia ja eläintä sillä tapaa, että vitsi on todella huono", kertoo tuottaja Kirk Bodyfelt.

Tuttujen sankareiden ohella uutta uhkaa vastaan kamppailee höyrypäinen keksijäkuuluisuus Chester V, jonka ääninäyttelijäksi on palkattu Will Forte. Chester V:llä on apulaisena puhuva, huulipunaa käyttävä oranki Barb, jolla on ihmisen aivot. Hänen äänekseen on palkattu Kristen Schaal.

Useimmat alkuperäiset hahmot ja äänet palaavat. Kovanaamaisena kyttänä äännellyt Mr. T ei ole käytettävissä, joten Terry Crews on palkattu hänen tilalleen.

Ohjauksesta vastaavat Cody Cameron ja Kris Pearn. He eivät ohjanneet ensimmäistä osaa, mutta he olivat mukana kehittämässä sen tarinaa. Ensi-ilta on vuoden 2014 alussa.


Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daniel Day-Lewis on ... Viinantrokausdraamal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova