Tuorein sisältö

Lehtiväitteen mukaan Slipknot, Marilyn Manson ja Rammstein sekoittivat kouluampujan pään

30.08.2012 klo 00.04 | Luettu: 8302 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

New York's Daily Newsin (ja Blabbermouth.netin) mukaan 15-vuotias Bobby Gladden, joka maanantaina ampui luokkatovereitaan kohti Baltimorelaisessa koulussa, oli vannoutunut Marilyn Manson ja Rammstein-fani.

Metallibändejä vedetään jälleen median taholta "hirteen". Kouluammuskelija Gladden oli kuulemma kehittänyt pakkomielteen Rammsteinista ja erityisesti bändin nokkamiehestä Till Lindemannista. "Todisteeksi" esitetään nuoren miehen Facebookissa esiintyvää Rammstein-nokkamiehen kuvaa.

Facebookissa lempinimellä "SuicidalSmile" liikkuneen kaverin fanituksen kohteita ovat myös Slipknot ja Marilyn Manson.

Gladden ammuskeli haulikolla koulunsa ruokasalissa haavoittaen vakavasti ainakin yhtä koulutoveriaan.

Gladdenin viimeinen Facebook-päivitys kertoo seuraavaa:

"First day of school, last day of my life...fuck the world."

(Päivitys 30.8. klo 10.00: New York Daily Newsin alkuperäisen uutisen mukaan Gladden fanitti aikoinaan murhista tuomittua Charles Mansonia ja tämän ympärilleen kokoamaa "perhettä" mutta Gladdenin Facebook-sivuilta löytyvät musiikkisuosikkeina Marilyn Manson, Slipknot, Slayer ja Motörhead. Rammstein-vokalisti Till Lindemannin lisäksi fanituksen kohteena ovat Eric Harris ja Dylan Klebold. Kyseinen parivaljakko oli Columbinen lukion koulusurmien tekijöitä).



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seuraava Batman aloi... Van Halen -kitaristi... >

Keskustelut (9 viestiä)

luelähdeteksti

30.08.2012 klo 00.59 7 tykkää tästä

onkohan herra Kaunisto edes lukenut kyseisen pätkän.. Sanallakaan ei marilyn mansonista ole lehdessä mainittu tai edes slipknotista..
v*itu urpo
lainaa
Hmmmm

30.08.2012 klo 01.16 1 tykkää tästä

Manson family ei tarkoita Marilyn Mansonia vaan C.Mansonia ja hänen "perhettään". Kuten alkuperäisetä jutusta hyvin käy ilmi https://www.nydailynews.com/news/national/teenager-alleged
lainaa
heikinsepon_paluu

30.08.2012 klo 01.26 10 tykkää tästä

Tämän uutisen sisältämä informaatio sekoitti pahasti päätäni.

En uskalla mennä nukkumaankaan, koska pelkään, että kaapin takana on nainen. Kiitti ihan Matin ja Tepon ja muiden salaviestejä lähettäneiden jumalattomien sielunmyyjämuusikoiden. Lista teistä on jo lähtenyt Päivi Räsäselle!

Haitarimusiikki ei herätä agressioita, miksei sitä ole pakollisena oppiaineena nuorisokouluissa, siellä perus ja amis lahjakkuudet harmoniassa kilpailisivat hanuriuden taituruudesta, nuorena kun oppii niin jaksaa sitten vanhempanakin pumpata ja puhista hanurin rytkyessä, villin ruttuun survomisen vinkunan täyttäessä jortsutilan reippaallaa perisuomalaisella asenteellaan.

Säkkijärven polkalla Suomi pelastui monen sillan tuholta, koska siinä oli radioaaltoja, jotka kastelivat Neuvostomiinojen sytyttimet!!
lainaa
gsdfgzsdf

30.08.2012 klo 05.06 6 tykkää tästä

Jos jonkin bändin tai bändin keulahahmon (oli sitten metallia tai vieläkin varaallisempaa Chisua itkuvirsineen!)fanitus saa nuoren ihmisen ampumaan luokkatovereitaan kohti, on se hyypiö jo valmiiksi korkeeta riskiluokkaa tekemään ylipäätään mitään näin päätöntä. Bändeillä ei mitään tekemistä asian kanssa.
lainaa
LippaVinoon

30.08.2012 klo 09.46

Juttu elää lähteen mukaan eli Blabbermouth.net kertoo näin: Gladden described himself as a "metalhead" and a fan of MARILYN MANSON and SLIPKNOT, and had picture of RAMMSTEIN frontman Till Lindemann as his Facebook "cover photo."

lainaa
Falafel

Rekisteröitynyt 04.01.2011

30.08.2012 klo 10.39 1 tykkää tästä

Nyt oli kyllä niin massamusiikkia että olis jo epätodennäköisempää että noiden kuuntelijoihin EI kuuluisi yhtäkään kouluampujaa. Suunnilleen sama olis syyttää teosta spagettia kun se nyt sattui pojan lempruoka olemaan.
Muokannut: Falafel 30.08.2012 klo 10.46 lainaa
Mansooni

30.08.2012 klo 10.47 2 tykkää tästä

Niin mutta tyypin naamakirjasta löytyy myös South Park sekä jenkkifutisjoukkueen nimi ja joku pelaaja. Miksi ei amerikkalaista jalkapalloa syytetä kouluampumisen lietsomisesta?
lainaa
Pexi83

30.08.2012 klo 11.36 1 tykkää tästä

Mites toi Richard Wagner? Hitler diggasi siitä ihan älyttömästi. Ilmeisesti Wagnerin saatanalliset säkeet sekoitti Aatun pään yhtälailla?
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

30.08.2012 klo 15.18 1 tykkää tästä

Rammstein sai pojan teurastus-tuulelle?
Varmaan oli sitten myös täysi liekehtivä homoseksuaali?
http://www.youtube.com/watch?v=LWkuQsveaUA

Se tosin on kyllä aina huvittavaa kun törmää näihin sankareihin jotka ottavat (Marilyn) Mansonin tai Rammsteinin täysin vakavasti. Etenkin Rammstein, joka nyt on ihan selkeästi lähempänä huumorimusiikkia, kuin mitään "oikeaa" yhteiskuntasanomaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova