Tuorein sisältö

Kiss lopettaa levyttämisen?

13.11.2007 klo 09.49 | Luettu: 9436 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Billboard.comin haastattelussa Kiss-mies Gene Simmons ei lupaile uutta bändilevyä. Simmonsin puheiden mukaan uutta materiaalia sisältävää Kiss-kiekkoa voi joutua odottamaan pitkään.

- Meillä on ensi vuodelle muutamia sovittuja keikkoja. Meidän ei tarvitse enää todistella mitään. Meillä on Kiss-festivaaleja Indy-autokilpasarjan aikana. Indyn johdosta meillä on sovittuna 15 keikkaa. Vierailemme myös Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Mitään suurempaa ei ole suunnitelmissa. Uuden levyn suhteen minulla ei ole mitään intohimoa levyttää uutta musiikkia. Musiikiteollisuus on täysin sekaisin. Miten saamme rahaa levystä, jos kaikki lataavat biisit ilmaiseksi? Levy-yhtiöillä ei ole aavistustakaan, miten tehdä rahaa uudessa tilanteessa. Jokainen opiskelija ja pikkuskidi olisi pitänyt haastaa oikeuteen, heti alusta lähtien. Laittomat lataukset aiheuttavat satojen tuhansien ihmisten työttömyyden. Kissilta on tulossa kuitenkin pari laajempaa boxia. Gene Simmons-kokonaisuus nimeltään Monster, jossa on 150 ennenjulkaisematonta viisua. Myös toinen kokonaisuus on työn alla ja ilmestyy ensi vuonna, toteaa Gene Simmons.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amy Winehouse nukaht... Gorillaz esittelee D... >

Keskustelut (4 viestiä)

Niinpä

13.11.2007 klo 10.37

"Laittomat lataukset aiheuttavat satojen tuhansien ihmisten työttömyyden." Juu ja työpaikat siirtyvät esimerkiksi iPodien valmistajille ja laajakaistaoperaattoireille moninkertaisina.

Ennen bändi teki keikkaa myydäkseen levyjä, nyt myydään levyjä mainostaakseen keikkoja.
lainaa
Rok

13.11.2007 klo 10.39

Gene on lähtenyt rahan perään tositv:n mukana. Luodaan ihan käsittämätön kuva miehestä ja sillä rahastetaan.

Levyä ei tehdä, sillä sen vois joku ladata ilmaiseksi. Siitä valitetaan ja ollaan haastamassa kaikki oikeuteen. Kuitenkin on tulossa pari boxia. Eikö näitä voi ladata?
Ukko vaan ei halua enää tehdä musiikkia, sillä niin moni bändi on ajanut Kissin edelle, että levyllä rahanteko olisi hankalampaa. Leikkii vaan tositv:ssä tyttöystävän tossunalla olevaa tyhmäämiestä, niin rahaa tulee.

Gene on ihan ulkona, mut toivottavasti huomaa sen pian itsekin
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

13.11.2007 klo 10.57

Se, että Kiss edes harkitsee lopettamista, kertoo jotain siitä, että maailmassa on edes jotain hyvää.
lainaa
Iikka

22.12.2007 klo 11.34

Toivottavasti bändi tulee vielä suomeen, Nämä nykyajan räppi paskat sun muut popitukset vois joutua helvettiin tai mihin muualle vaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova